23. april 2021
Jørgen Suhr og Christina Thorholm står igen i spidsen for Radikale Venstre, når partiet stiller op ved kommunalvalget i efteråret. Pressefoto
Jørgen Suhr og Christina Thorholm står igen i spidsen for Radikale Venstre, når partiet stiller op ved kommunalvalget i efteråret. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thorholm genvalgt som radikal spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thorholm genvalgt som radikal spidskandidat
Hillerød - 03. marts 2021 kl. 09:06
Af Camilla Bjørkman Aagaard

På et opstillingsmøde i Radikale Venstre i Hillerød blev Christina Thorholm genvalgt som partiets spidskandidat ved kommunalvalget i efteråret.

arrow Læs også: Enhedslisten har valgt spidskandidat i Hillerød

Også partiets andet byrådsmedlem Jørgen Suhr genopstiller, og de vil sammen stå i spidsen for den radikale valgkamp.

- Efter en fantastisk weekend med workshops og politikudvikling, har vi nu haft opstillingsmøde, hvor vi har sat de første navne på kandidatholdet, udtaler Mette Grønvaldt, der er formand for den lokale vælgerforening.

- Sammen med Christina og Jørgen har vi allerede nu en stærk opstilling med fem gode kort, der repræsenterer erfaring fra både den offentlige og den private sektor, siger Mette Grønvaldt, der forventer, at listen suppleres med flere kandidater frem mod kommunalvalget.

De tre andre kandidater udover Christina Thorholm og Jørgen Suhr er Charlotte Holmer Kaufmanas, der bor i Hillerød Øst, Lasse Kjerulff Rasmussen fra Bendstrup og Mette Grøndvaldt fra Hillerød Øst.

Radikale mærkesager

Radikale Venstres valgkampstemaer bliver fortsat udviklet. Men partiet nævner allerede nogle af sine mærkesager, blandt andet bedre trivsel for børn og unge, flere uddannede pædagoger i daginstitutionerne, mere tryghed for de ældre medborgere, byudvikling med nye boligformer, fællesskaber og unikke byrum, samt at Hillerød skal være en endnu mere klima- og ressourcebevidst kommune.

Radikale Venstre vil igen i denne valgkamp arbejde for det brede samarbejde over midten i Hillerød byråd.

Christina Thorholm har de sidste fire år været formand for Omsorgs og Livskraftudvalget. Hun har mange års erfaring som leder på socialområdet og er oprindelig uddannet socialpædagog.

Jørgen Suhr har været medlem af Børne-, Familie- og Ungeudvalget. Han har fornylig etableret egen konsulentvirksomhed baseret på mange års teknologi- og ledererfaring fra det private erhvervsliv. Han er oprindelig uddannet som gymnasielærer i samfundsfag.

arrow SF har valgt sin spids til regionsvalget
21. januar 2021 kl. 09:23 Opdateret: kl. 09:23
arrow Kristendemokrater indgår valgforbund med Konservative og Nye Borgerlige
03. september 2020 kl. 17:24 Opdateret: kl. 16:19
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?