21. juli 2019
Joachim Bengtsson har opnået flotte resultater i Hørsholm. Nu forsøger den svenske cheftræner sig i Hillerød. Foto: Niels Idskov
gallery icon

Se billedserie

Joachim Bengtsson har opnået flotte resultater i Hørsholm. Nu forsøger den svenske cheftræner sig i Hillerød. Foto: Niels Idskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennistræner ønsker flere medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennistræner ønsker flere medlemmer
Hillerød - 04. maj 2018 kl. 05:39
Af Niels Idskov Joachim Bengtsson er ikke blevet cheftræner i Hillerød Tennisklub for at skaffe klubben danske mesterskaber eller skabe en ny Carol
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om svenskeren så sent som i vinter førte Hørsholm-Rungsteds kvindehold til tops i Danmark, så er ambitionen i Hillerød langtfra den samme. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- I Hørsholm var der omkring 80 juniorer, altså unge under 18 år, med licens. I Hillerød er der bare 15, og det er dem, jeg skal koncentrere mig om. I alt er der 100 juniorer i Hillerød mod op imod 500 i Hørsholm. Men det allervigtigste bliver at skaffe klubben flere medlemmer over en bred kam, og det har jeg flere idéer til, siger Joachim Bengtsson, som havde første arbejdsdag tirsdag 1. maj.

Hillerød Tennisklub har under 500 medlemmer, men kapacitet til meget mere i kraft af seks indendørs baner og 11 udendørs.

- Faciliteterne er til mere, og lige nu sender vi 600 skolebørn igennem noget træning på de forårsklare grusbaner, og vi har også sat noget voksentræning i gang og mere i system end tidligere, fortæller Joachim Bengtsson.

Den 49-årige svensker har de seneste tre og et halvt år boet i Hørsholm, hvor han i mange år var cheftræner. Der har tidligere fra Hillerøds side været en føler ude efter Bengtsson, men det er først nu, at det er lykkedes.

Læs resten af artiklen i Frederiksborg Amts Avis fredag - og om Bengtssons sejr over Kenneth Carlsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede