26. oktober 2020
I 2017 åbnede Michael Slass sammen med Emil Wiegand-Hansen en restaurant i Helsingør, og nu får Hillerød også en Rumbles. Foto: Victor Viemose
I 2017 åbnede Michael Slass sammen med Emil Wiegand-Hansen en restaurant i Helsingør, og nu får Hillerød også en Rumbles. Foto: Victor Viemose
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydhavnsburger rykker ind i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydhavnsburger rykker ind i Hillerød
Opdateret 27. februar 2019 kl. 15:44
Hillerød - 27. februar 2019 kl. 15:22
Af Janne Mulvad

Burgerkonceptet Rumbles, som er født i et skur i Sydhavnen, er på vej til Hillerød. Det tomme lokale i Gallerierne ud til Frederiksgade er ved at blive sat i stand, og i løbet af april begynder Rumbles at sælge sine amerikanske diner-style burgere fra butikken.

arrow Læs også: Centeret, der aldrig fik kunder i butikken

- Vi laver helt simple burgere, hvor vi går op i, at råvarerne skal være i orden, siger Michael Slass, som sammen med Emil Wiegand-Hansen står bag Rumbles.

De to åbnede deres første burgerbar i Sydhavnen i 2017, og har siden åbnet i Valby og Helsingør. Men ambitionerne standser ikke i Hillerød.

- Vi har ret mange forretninger på tegnebrætter, og regner med at åbne syv mere inden for det næste halvandet år, siger Michael Slass.

Men først gælder det Hillerød, hvor Rumbles åbner en takeaway butik med 10-15 siddepladser ved højborde på barstole.

- Vi synes Hillerød er en interessant by, hvor der sker rigtig mange ting for tiden, siger Michael Slass, som selv er fra Hornbæk og er godt kendt i Hillerød.

- Vi mener, vi passer godt ind. Hele konceptet er, at det skal være til at betale for alle, det mad vi laver. Vi prissætter så en børnefamilie kan spise for 300-400 kroner i stedet for 1000 kroner, som det koster mange andre steder. Samtidig med at råvarerne skal være i orden, siger han og lover, at burgerne bliver lavet med frisk kød, der leveres fra slagteren flere gange om ugen, og ikke fra frost.

Han frygter ikke at Rumbles drukner i de mange andre steder, man kan købe sig en burger i Hillerød.

- Jeg tror vi skiller os lidt ud. Vi er billigere end Halifax, men vi mener, at vi sagtens kan tilbyde en kvalitet, som folk gerne vil have, siger han.

arrow Investorer opgiver butikker
28. november 2019 kl. 05:09 Opdateret: kl. 17:42
arrow Centeret i bymidten booster salget
23. februar 2019 kl. 08:56 Opdateret: kl. 17:57
arrow Gallerierne blev 50 mio mindre værd
26. juni 2017 kl. 10:34 Opdateret: kl. 17:44
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?