20. oktober 2021
Den lokale fotograf Suzanne Eghoff vil tage billeder af Hillerøds børn og unge i et helt år. Billederne bliver udstillet i forbindelse med næste års byfest.
Den lokale fotograf Suzanne Eghoff vil tage billeder af Hillerøds børn og unge i et helt år. Billederne bliver udstillet i forbindelse med næste års byfest.
Foto: Susanne Eghoff
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Suzanne vil tage billeder af Hillerøds børn og unge i et helt år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Suzanne vil tage billeder af Hillerøds børn og unge i et helt år

Lokal fotograf vil sætte fokus på byens børn og unge ved at tage billeder af dem i et helt år

Hillerød - 28. august 2021 kl. 05:00
Af Martin Warming

Årets Hillerød Slotssø Byfest bliver startskuddet til et fotoprojekt, som den lokale fotograf Suzanne Eghoff står bag.

Hun vil nemlig tage billeder af Hillerøds børn og unge i et helt år, og det hele skal kulminere med en stor udstilling af billederne i forbindelse med byfesten i 2022.

Suzanne Eghoff forventer, at hun får taget billeder af mellem 150 og 400 børn og unge fra Hillerød i løbet af det næste års tid, og hun glæder sig til at komme i gang.

”Jeg vil godt være med til at sætte fokus på Hillerøds børn og unge. De er jo byens fremtid,” siger hun

arrow Læs også: Hillerøds byfest bød både på regnvejr, hygge - og en verdenspremiere
Passioneret børnefotograf

Suzanne Eghoff har en baggrund som grafisk designer, men de sidste 15 år har hun arbejdet som professionel fotograf og haft sit eget atelier.
Hun er Qualified Master Photographer og medlem af DFF (Dansk Fotografisk Forening),

har vundet priser, udstillet på Den Censurerede Forårsudstilling i Hillerød og været udtaget til landsholdet i World Photographic Cup i kategorien ’bryllupsbilleder’.

Og så er hun passioneret børnefotograf.

”Det bliver ikke opstillede selvportrætter, jeg kommer til at tage af børnene og de unge. De har forskellig opvækst og kommer fra forskellige skoler, familier og kulturer, og billederne skal være så autentiske som overhovedet. Jeg glæder mig til at vise børnenes mangfoldigheder og små personligheder. De er jo stjernerne i vores liv med hver deres talent og drømme,” siger hun.

Helst udendørs

Rent praktisk kommer det til at foregå på den måde, at Suzanne Eghoff i løbet af det kommende år løbende vil melde ud, hvor og hvornår hun stiller sig op for at tage billeder af Hillerøds børn og unge.

Man skal melde sig til på forhånd og både forældre og børn er med til at udvælge det billede, der skal med på udstillingen til byfesten i 2022.
De fleste fotosessions vil - i det omfang det er muligt - foregå udendørs, fortæller Suzanne Eghoff.

”Jeg foretrækker udendørsbilleder, for det gør noget godt ved børn, når de er udenfor. Her er de i deres rette element og derfor mere afslappede og spontane,” fortæller hun.

Fotoprojektet, der hedder ’Byens Børn 2021/2022’, kulminerer altså med en stor udstilling af billederne til næste års byfest.

”Jeg forventer, at der bliver udstillet et sted mellem 150 og 400 billeder af Hillerøds børn og unge i alderen tre til 18 år. Udstillingen kommer til at vise ét billede af hvert barn, der er blevet fotograferet igennem året,” fortæller hun.

Starter under byfesten

Du kan følge med i Suzanne Eghoff fotoprojekt på hendes Facebook-side, www.facebook.com/fotografsusanne.eghoff . Her kan du også se, hvor og hvornår hun tager billeder af byens børn og unge.

Under dette års byfest tager Suzanne Eghoff billeder ved legepladsen på Posen lørdag mellem klokken 10 og 14 og søndag mellem klokken 12 og 15 - der kan dog komme ændringer i planerne, hvis vejret er meget dårligt, og det anbefales derfor, at du følger med på Suzanne Eghoffs Facebook-side, hvor du også kan læse mere om, hvordan du tilmelder dig hendes fotosessions.

Du kan læse mere om Suzanne Eghoff og se nogle af de billeder, hun har taget, på www.fotografsuzanneeghoff.dk.

arrow Årets søslag: Nyt hold indtog vinderskamlen
30. august 2021 kl. 10:51 Opdateret: kl. 10:30
arrow Byfest i Hillerød - se billederne
28. august 2021 kl. 19:16 Opdateret: kl. 19:16
arrow Kommunalvalg skudt i gang med debat på Posen
28. august 2021 kl. 01:51 Opdateret: kl. 01:51
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?