21. januar 2021
Hillerød Shoppings gavekort gælder til over 100 butikker i Hillerød.
Hillerød Shoppings gavekort gælder til over 100 butikker i Hillerød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesfyldt gavekort runder 10 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesfyldt gavekort runder 10 millioner kroner
Hillerød - 25. oktober 2018 kl. 07:11
Af Tore G. C. Rich

For lidt over tre år siden indførte handelslivet i Hillerød et samlet gavekort til butikkerne i SlotsArkaderne og gågaderne. Det er blevet taget godt imod, for kunderne har nu brugt over 10 millioner kroner på det, oplyser C4 til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Video: Køb lokalt - nu som sang

10.180.000 kroner. Så mange penge har kunderne i Hillerød brugt på Hillerød Shoppings gavekort, der gælder til over 100 butikker i Hillerød, siden gavekortet blev stiftet 1. juli 2015.

Det oplyser citykoordinator Mette Kragh Faurholdt.

- 10 millioner kroner er rigtig flot. Det her er mere, end vi havde turdet håbe på. Det er pænt for en by af Hillerøds størrelse, siger Mette Kragh Faurholdt, det oplyser, at man ikke havde en direkte målsætning med et beløb, der skulle nås.

- Formålet er at få pengene til at arbejde i vores egen by. Med gavekortet sikrer vi, at pengene bliver og arbejder i byen, pointerer hun.

Modsat fx gavekort, der udelukkende kan bruges i en bestemt butik, der findes i flere byer, sikrer mans sig med Hillerød Shoppings gavekort, at pengene ikke bruges i fx Lyngby.

Hillerød Shoppings gavekort bliver især brugt på dagligvarer, teknik, isenkram og tøj. 8,7 millioner af de 10 millioner kroner er allerede blevet indløst. Og ofte sker det, at folk køber for mere, end der står på gavekortet, hvilket betyder et ekstrasalg for butikken, oplyser citykoordinatoren.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?