9. december 2019
Boutique Munck har været lukket de sidste ti dage for at blive klar til genåbning den 16. august, hvor åbningen fejres. Foto: Johanne Wainø
Boutique Munck har været lukket de sidste ti dage for at blive klar til genåbning den 16. august, hvor åbningen fejres. Foto: Johanne Wainø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesfuld tøjforretning udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesfuld tøjforretning udvider
Hillerød - 13. august 2019 kl. 11:23
Af Johanne Wainø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange får hver dag mails fra den ene onlineshop efter den anden. På få minutter kan hele familien bestille nyt tøj og endda med hurtig leveringstid og gratis fragt.

Som internethandlen har vundet frem, er det blevet sværere og sværere at holde liv i de fysiske butikker, men ikke for Anne-Mette Munck, der efter to år som butiksindehaver, nu udvider butikken til dobbelt størrelse.

Bag den bourdeauxrøde facade, med »Boutique Munck« skrevet på husets mur, er butiksindehaver Anne-Mette Munck og butikschef Annemette Johnson i fuld gang med forberedelserne, inden butikken åbner på ny den 16. august.

Udvidelsen blev en realitet, da butikslokalerne ved siden af blev ledige, og så måtte Anne-Mette Munck springe til.

- Det er gået rigtig godt, siden vi åbnede butikken for to år siden. Vi syntes, at timingen var god til at prøve kræfter med en større butik, og da muligheden for at udvide bød sig, greb min mand og jeg chancen, fortæller hun.

Anne-Mette Muncks mand er selvstændig malermester og har derfor spillet en stor rolle i renoveringen.

Som en del af udvidelsen får butikken to nye prøverum. Der er desuden blevet tilføjet et par nye mærker til sortimentet, og der vil være mere tøj at vælge imellem fra de eksisterende mærker. Men mest af alt, vil der være mere luft og plads til at vise tøjet frem.

Anne-Mette Munck har ikke en opskrift på, hvordan man får en butik til at overleve i en lukketruet tid. Men hun har dog et bud på, hvorfor butikken har været en succes.

- Først og fremmest har jeg ventet med at åbne butikken til, at mine børn er blevet store, så jeg har haft en god forberedelsestid, siger hun.

Foruden at vente til det rette tidspunkt, har motivationen og formålet også været afgørende.

Anne-Mette Munck har blandt andet valgt ikke at have en webshop, men i stedet fokusere på betjeningen i butikken.

- Jeg har meget fokus på at yde en god betjening og vejlede mine kunder. Og så er der ingen tvivl om, at det kræver hårdt arbejde og troen på, at det kan lykkes, fortæller Anne-Mette Munck.

grafik køb billede