23. oktober 2021
Anne Cathrine Bomann, som havde kæmpe succes med debutromanen 'Agathe', er klar med roman nummer tre 'Blå toner'. Foto: Diana Juncher
Anne Cathrine Bomann, som havde kæmpe succes med debutromanen 'Agathe', er klar med roman nummer tre 'Blå toner'. Foto: Diana Juncher
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesforfatter klar med roman nummer tre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesforfatter klar med roman nummer tre

Anne Cathrine Bomann udgiver 'Blå toner'

Hillerød - 22. september 2021 kl. 13:33

Forfatter Anne Cathrine Bomann havde stor succes med sin debutroman 'Agathe', som foreløbig er solgt til udgivelse i over 25 lande.

arrow Læs også: Forfatter skriver om pædofili: "Jeg har været nervøs for at støde nogen"

Nu er forfatteren, som er født og opvokset i Tulstrup, klar med sin tredje roman. Den hedder 'Blå toner' og udkommer d. 23. september på Lindhardt og Ringhof.

Det er en bog om videnskab og kærlighed, som tager udgangspunkt i den nye sorgdiagnose, som er ved at blive implementeret rundt om i verden, også i Danmark.

Men giver det mening at gøre den forlængede sorg til en psykiatrisk diagnose, og hvor langt er vi mennesker egentlig klar til at gå for at undgå smerten ved at miste, spørger Anne Cathrine Bomann med bogen.

Pille mod sorg

I romanen har et dansk medicinalfirma udviklet verdens første pille mod sorg, men en psykologiprofessor får mistanke om, at nogen har manipuleret med data for at skjule en foruroligende bivirkning. Han allierer sig med to studerende og sammen prøver de at komme til bunds i, hvad der egentlig er på spil, før medicinen bliver tilgængeligt for hele den danske befolkning.

Bordtennis i Hillerød

Anne Cathrine Bomann har gået på Marie Mørks Skole og Frederiksborg Gymnasium, har spillet bordtennis for HGI i mange år, er uddannet psykolog og bor i dag i København.

'Blå toner' er solgt til udgivelse i Tjekkiet, allerede før den er udkommet i Danmark.

Mdt

arrow Anne Cathrines bog rives af hylderne - i udlandet
19. juni 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 01:34
arrow Ny bog om ungdom og forbudte tanker
05. februar 2019 kl. 10:17 Opdateret: kl. 15:52
arrow Første roman fra Anne Cathrine Bomann
08. maj 2017 kl. 17:00 Opdateret: kl. 02:38
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?