15. juli 2020
Nordsjællands Politi ransagede fredag en landejendom i Gørløse, hvor en række luksusbiler var gemt af vejen i en bygning. Foto: Allan Andersen
Nordsjællands Politi ransagede fredag en landejendom i Gørløse, hvor en række luksusbiler var gemt af vejen i en bygning. Foto: Allan Andersen
Foto: ALLAN ANDERSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skjulte mere end 20 luksusbiler i landbrugsbygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skjulte mere end 20 luksusbiler i landbrugsbygning
Opdateret 09. november 2019 kl. 10:27
Hillerød - 09. november 2019 kl. 10:24
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store bmw'er, en range rover, en maserati og en lang række andre dyre luksusbiler var gemt godt af vejen i en landbrugsbygning i Gørløse, hvor Nordsjællands Politi fredag beslaglagde over 20 køretøjer. Bilerne er endnu ikke undersøgt, men foreløbig er det konstateret, at en stor del af dem er stjålet, og meget tyder på, at politiet nu er på sporet af en sag om organiseret tyveri og salg af dyre luksusbiler på det ordinære brugtmarked.

arrow Læs også: Lejede lade ud til stjålne biler: Troede lejer var fritidsmekaniker

- Der er beslaglagt og indbragt over 20 køretøjer, og vi kan i hvert fald konstatere, at en stor del af dem er brugsstjålet, siger efterforskningsleder Matias Arvidsen.

Bilerne blev fundet på en landejendom, hvor en række bygninger er udlejet til forskellige personer. Det sker efter en periode med flere tyverier af dyre biler.

- Vi har generelt været opmærksomme, fordi der i periode har været flere tyveriet. Vi fik oplysninger, som efter en kortere efterforskning førte os til adressen og fundet af de her køretøjer, siger Matias Arvidsen.

Lejeren af den bygning, hvor køretøjerne er fundet, fremstilles i dag i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling mens politiet efterforsker sagen yderligere. Teorien er, at der er tale om kloning af biler, hvor man erstatter det originale stelnummer i bilen med et kopieret stelnummer fra en anden bil, og dermed kan sælge den stjålne bil videre.

De mange biler blev fredag transporteret fra ejendommen i Gørløse til nærmere undersøgelser hos politiet.

arrow 31-årig fængslet for organiseret tyveri af luksusbiler
09. november 2019 kl. 13:51 Opdateret: kl. 13:51
arrow Mand anholdt: Maserati og andre luksusbiler beslaglagt
08. november 2019 kl. 15:57 Opdateret: kl. 16:08
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?