7. juni 2020
Skønne Skævinge plejer at være en stor succes. Her et billede fra byfesten i 2018. Foto: Kenn Thomsen
Skønne Skævinge plejer at være en stor succes. Her et billede fra byfesten i 2018. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skævinge aflyser stor byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skævinge aflyser stor byfest
Hillerød - 07. april 2020 kl. 14:12
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver ingen Skønne Skævinge i år. ISS Klub Frivillig, der står bag byfesten, har efter regeringens udmelding mandag aften valgt at aflyse byfesten. Det samme bliver affaldsindsamlingen i byen, sankt hans og koncerterne på Posen, som Klub Frivillig arrangerer sammen med Klaverfabrikken.

» Det er vi rigtig kede af, vi havde glædet os til endnu engang at samle byen til fest og hygge. Men sikkerhed og sundhed kommer naturligvis i første række. Vi kommer stærkt tilbage i 2021 og glæder os utroligt meget til at vende tilbage til vores festlige traditioner, skriver Klub Frivillig på Facebook.

Overfor Frederiksborg Amts Avis uddyber formand for Klub Frivillig, Lasse Petersen, beslutningen.

- Vi havde overvejet at udskyde Skønne Skævinge til senere på året, men vores udfordring er, at vi ville komme til at drukne i arrangementer, når der bliver åbnet rigtigt op. Lige meget hvad, så kan vi ikke gøre noget før september, men der er vejret også mere ustabilt. Og hvem siger overhovedet, at der må holdes større arrangementer til september?. Nu fik vi muligheden for at flytte det et år, og så gør vi det, siger Lasse Petersen.

Skønne Skævinge og koncerterne på Posen er med til at give indtægter til Skævinges foreninger, men ifølge Lasse Petersen vil de aflyste arrangementer ikke få voldsom betydning for foreningerne.

- Det betyder, at de kommer til at mangle en form for indtægt. Heldigvis har mange af foreningerne ikke budgetteret med den indtægt fra arrangementerne, så de har dem ikke som en del af driften. Jeg tror og håber, at det ikke kommer til at betyde noget.

Lasse Petersen står bag den store UltiBass koncert i Royal Stage til oktober, hvor blandt andre Italo Brothers, DJ Alligator, Kato og Faustix spiller. Den koncert håber Lasse Petersen stadig bliver gennemført.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?