18. oktober 2019
Sigrid Friis Proschowsky, der er landsformand for Radikal Ungdom, modtog i sidste uge en pris for sit politiske arbejde. Privatfoto
Sigrid Friis Proschowsky, der er landsformand for Radikal Ungdom, modtog i sidste uge en pris for sit politiske arbejde. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigrid modtog europæisk pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigrid modtog europæisk pris
Hillerød - 06. december 2018 kl. 12:25
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en stolt og glad Sigrid Friis Proschowsky, der i sidste uge modtog en Women of Europe Awards i kategorien Woman in Youth Activism.

24-årige Sigrid er født og opvokset i Hillerød og har siden august sidste år været landsformand for Radikal Ungdom. I september i år blev hun udnævnt som dialogambassadør for Dansk Ungdoms Fællesråd, hvor hun skal arbejde aktivt med unge for at fremme forståelse på tværs af kulturer samtidig med, at hun arbejder for FNs uofficielle 18. verdensmål, »Styrk, inddrag og engager unge«.

EU kræver lidenskab
Woman of Europe Awards bliver uddelt en gang om året for at hædre kvinder, der stræber efter at fremme det europæiske projekt i deres faglige eller private virke. Prisuddelingen er organiseret af European Movement International og European Women's Lobby.

Sigrid Friis Proschowsky modtog den europæiske pris for sit politiske engagement i at få flere unge mennesker til at tage del i demokratiet, samt at gøre EU-stof mere jordnært for alle mennesker.

- Denne pris betyder meget for mig - og at fortsætte debatten om Europas fremtid betyder meget for mig. Lad os gøre EU til et langsigtet forhold med masser af kærlighed! Det kræver en masse politisk lidenskab at forbedre vores EU - ligesom med dit forhold til din partner derhjemme. Jeg er her for at gøre EU til noget, du bekymrer dig om i din hverdag, sagde hun i sin takketale.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede