23. juni 2021
ALLAN NORREGAARD
gallery icon

Se billedserie

Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se fotos: Royal Stage skålede med hele Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se fotos: Royal Stage skålede med hele Danmark

Konceptet online ølsmagning kulminerede lørdag med en gigantisk ølsmagning landet over. 68 deltagere var med fra Royal Stage

Opdateret 09. maj 2021 kl. 17:05
Hillerød - 09. maj 2021 kl. 16:18
Af Janne Mulvad

Der blev smagt øl over hele landet lørdag, da Royal Unibrew sammen med Craft Makers Collective gennemførte det, de nu kan kalde »Verdens største online ølsmagning«, en rekord, der bliver optaget i Guiness World Records.

arrow Læs også: Efter corona-udsættelse: Dizzy Mizz Lizzy gæster Royal Stage

Og der blev også smagt med fra Royal Stage i Hillerød, hvor 68 havde købt billet til ølfesten i Festsalen, hvor de via storskærm kunne følge med i det fire timer lange rekordforsøg, som i bund og grund handlede om at få en hyggelig eftermiddag.

Hvor mange, der endte med at smage med, vides ikke i skrivende stund, men ambitionen hed 60.000 deltagere. Mange af dem sad på Plænen i Tivoli, hvor TV2 Fri sendte live fra og ølsmagningen blev styret, andre sad derhjemme hos sig selv eller på 12 forskellige lokationer rundt omkring i landet. Det var blandt andet i Hillerød, hvor personalet i Royal Stage dermed kunne komme i sving for første gang siden nedlukningen før jul.

arrow Direktør om landskamp i Royal Stage: - Det er så super fedt
15. juni 2021 kl. 14:55 Opdateret: kl. 14:18
arrow Nyt program: Masser af kultur på vej
18. maj 2021 kl. 08:03 Opdateret: kl. 08:03
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?