30. maj 2020
Området med at samle militærting er meget stort i Nordsjælland, og en hel del stande havde derfor fokus på dette på den ene eller anden måde. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Området med at samle militærting er meget stort i Nordsjælland, og en hel del stande havde derfor fokus på dette på den ene eller anden måde. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Rekordmange til Samlerdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Rekordmange til Samlerdag
Hillerød - 21. oktober 2019 kl. 00:42
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For femte gang lagde FrederiksborgCentret søndag halgulv til Den Nordsjællandske Samlerdag, hvor der var rig mulighed for at gå på opdagelse blandt de 90 stande og se nærmere på alt fra postkort, porcelæn, militæreffekter, gammelt legetøj, emaljeskilte, vinylplader, LEGO, bøjler og meget mere.

Og samlerdagen har eftergånden fået godt fat og tiltrækker flere besøgende år efter år.

- Det er gået rigtig godt. Sidste år havde vi en rimelig stigning med næsten 50 procent, og det antal har vi overgået i år, hvor vi har nået et 1510 besøgende. Det ser ud til at vi har fået lavet noget, som er blevet en tradition, fortæller udstillingskoordinator Kennet Helmer-Jensen.

Han glæder sig over, at folk bliver ved med at vise interesse for samlerdagen, selvom nogle af udstillerne er de samme, mens nye også er kommet til.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?