19. maj 2019
Skuespillerne hos Kulsvierscenen var søndag i fuld gang med prøverne på den kommende Hodja fra Pjort-forestilling. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Skuespillerne hos Kulsvierscenen var søndag i fuld gang med prøverne på den kommende Hodja fra Pjort-forestilling. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Hodja klar til scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Hodja klar til scenen
Hillerød - 07. januar 2019 kl. 08:47
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt er på plads ved søndagens prøver på Hodja fra Pjort, som Kulsvierscenen den 19. januar har premiere på. Altså lige med undtagelse af Hodja. 12-årige Cecilie Hejlesen, der har årets hovedrolle, tilbragte nemlig søndagen på skadestuen med en tilskadekommen hånd efter en håndboldkamp.

- Man kan også godt spille Hodja med en slynge om armen, hvis det ender med det, siger Susanne Andreasen, der er formand for Kulsvierscenen og instruktør på årets stykke.

Kulsvierscenens forestilling tager udgangspunkt i Sebastians musical, så der er både genhør med Sebastians sange og gensyn med landet Bulgislav, hvor Hodja bor i byen Pjort. I byen finder man også »Rotten«, som er leder for en flok forældreløse børn, og en af »rotteungerne« er 10-årige Sara Bjørnøy Sommersel, som har debut i årets forestilling.

- Jeg har spillet lidt teater på skolen, og jeg synes, det er rigtig sjovt, fortæller Sara Bjørnøy Sommersel, som spiller hele tre roller under forestillingen.

Også Sanne Hansted er for første gang med hos Kulsvierscenen.

- Jeg er flyttet hertil fornylig, og jeg har spillet en del teater tidligere, så jeg syntes, det var en god måde at lære folk i lokalområdet at kende, fortæller hun om sin medvirken.

I alt er 11 børn og 31 voksne involveret i årets forestilling både bag og på scenen. Selvom der kun er få dage til premieren, er Kulsvierscenen endnu ikke helt parate til at invitere publikum inden for. Men det bliver de.

- På en skala fra 1 til 10, er vi nok 7 klar. Vi mangler lige den sidste finish. Men vi skal nok blive klar, forsikrer Susanne Andreasen, som også debuterer som instruktør på Kulsvierscenen, men tidligere har instrueret andre børneteaterforestillinger og revyer.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede