21. november 2017
Fællesskab og sammenhold er nogle af nøgleordene, når Hillerød Håndboldklub arrangerer påskecup. I år deltog mere end 1600 børn og unge i alderen 10 til 18 år.
gallery icon

Se billedserie

Fællesskab og sammenhold er nogle af nøgleordene, når Hillerød Håndboldklub arrangerer påskecup. I år deltog mere end 1600 børn og unge i alderen 10 til 18 år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: 1600 børn og unge fik håndboldfeber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: 1600 børn og unge fik håndboldfeber
Hillerød - 17. april 2017 kl. 21:28
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mere end 1600 børn fordelt på 137 hold spillede i påsken 370 håndboldkampe i 13 haller rundt omkring i Hillerød. Og 405 frivillige sørgede for at få det hele til at glide, da Hillerød Håndblodklub afviklede Hillerød påskecup.

Det gjorde de så godt, at klubben har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på det store arrangement.

- Det er gået virkelig godt. Søndag kom en leder fra Slagelse hen og sagde, at han havde været med til mange håndboldstævner, men at han aldrig før havde været til et, der var så velforberedt og godt. Det var det bedste stævne, han havde været til overhovedet. Og sådan noget gør os selvfølgelig rigtig stolte, siger Michael Wermuth, der er bestyrelsesmedlem i Hillerød Håndboldklub.

Det er tredje gang, håndboldklubben arrangerer det store stævne, som i år tiltrak unge fra hele landet samt fra Sverige og Holland. Og en af klubbens klare ambitioner er at skabe et stort, internationalt håndboldstævne, der er kendt for mere end bare håndbold.

Derfor er der ved siden af kampene et aktivitetscenter, hvor deltagerne, kan spille bordtennis, hoppe i hoppeborg, køre på segboard, dyste i speedshooting, tegne, spille FIFA og meget andet. For de 10-12-årige var der også arrangeret aquadisko i svømmehallen.

- Klubbens motto er »fællesskab er vores styrke«, og blandt andet derfor er alt det sociale udenom håndboldkampene rigtig vigtigt for vores stævne. Så vi var også utroligt glade for, at Mikkel Hansen ville møde op som vores overraskelse lørdag aften og tale om antimobning, både med sit eget initiativ MH24 og »Antibulli«, der er lavet i samarbejde med Maryfonden. Det var en stor oplevelse. Han er enormt nede på jorden og ville ikke engang have en scene. Han sad bare nede på gulvet blandt børnene og talte med dem om, at vi skal være gode ved hinanden og lade være med at mobbe hinanden, siger Michael Wermuth.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk