3. juni 2020
De mange stolerækker var besat til den første generalprøve af Royal Stage. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

De mange stolerækker var besat til den første generalprøve af Royal Stage. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: 3000 publikummer overværede generalprøve for Royal Stage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: 3000 publikummer overværede generalprøve for Royal Stage
Hillerød - 23. november 2019 kl. 19:36
Af Johanne Wainø Topsøe-Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der kunne høres jubel og kampråb på Milnersvej lørdag eftermiddag, da dørene til Royal Stage blev åbnet for publikummer for første gang nogensinde.

arrow Læs også: Direktør er nervøs for Royal Stage

Nordsjælland Håndbold og KIF Kolding stod for generalprøven af den nye scene, da de mødtes på den spritnye bane til den nye arenas første sportskamp.

- Velkommen til generalprøven for åbningen af Royal Stage. Det har været en rejse, der startede tilbage i 2012. Tiden har budt på mange overvejelser og nogle bump på vejen. Men nu står vi her. Rigtig hjertelig velkommen, sagde direktør for Royal Stage, Carsten Larsen, der i dagens anledning var trukket i et lysegrønt jakkesæt i samme farve som Nordsjælland Håndbolds spilletrøjer.

Alle pladser var besat

Royal Stage har længe kunne melde udsolgt til kampen, og de godt 3000 publikummer banede sig forud for kampen vej igennem den nye arenas store foyer, hvor de havde mulighed for at deltage i amerikansk lotteri og andre konkurrencer.

Mange måtte hive deres telefon frem for at tage billeder af de nye lokaler, og flere måtte forbi de ophængte kort for at finde vej igennem de godt 9000 kvadratmeter, som bygningen består af.

Men over 70 frivillige stod klar til at hjælpe de store menneskemængder på vej. De havde hjulpet med forberedelserne siden lørdag formiddag og under kampen stod de desuden for at servere mad i VIP-loungen, stå vagt og lange drikkevarer over diskene.

En festdag

Inden kampen løb Nordsjælland Håndbolds maskot Kong Nord, der spilles af en skuespiller fra Mastodonterne, rundt på scenen i selskab med cheerleadere og indløbsbørn, mens musikken bragede ud af højtalerne og formand for Nordsjælland Håndbold bød velkommen.

- I dag er en festdag. Vi er stolte af, at vi som de allerførste kan spille i Royal Stage. Og opgaven er klar. Bak drengene op, sagde formand for Nordsjælland Håndbold Jørgen Simonsen til det store publikum, der med jubel, råb, foldede vifter og båthorn satte stemningen under hele kampen.

Kampen mod Kolding var blot en af ud af en række forskelligartede generalprøver, der vil finde sted i Royal Stage i den kommende tid for at komme de mange praktiske detaljer og justeringer i forkøbet.

Royal Stage indvies officielt den 7. januar.

arrow Kulturen bløder efter coronalukning
16. marts 2020 kl. 05:48 Opdateret: kl. 21:48
arrow Her har corona lukket Hillerød
13. marts 2020 kl. 15:08 Opdateret: kl. 15:52
arrow Royal Stage skal inspirere
03. marts 2020 kl. 15:43 Opdateret: kl. 15:45
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?