20. oktober 2018
En konstant strøm af mennesker takkede Palle Nedergaard personligt.
gallery icon

Se billedserie

En konstant strøm af mennesker takkede Palle Nedergaard personligt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Naboer tog overvældende afsked med købmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Naboer tog overvældende afsked med købmand
Hillerød - 10. december 2017 kl. 13:21
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 100 personer deltog lørdag i afskedsreception for Palle Nedergaard, der i 21 år har været købmand i Hillerød Øst. I alt havde naboerne samlet 13.000 kroner ind til ham og hans ansatte.

Hillerød: Med en absolut overvældende gestus, hvor person efter person kom hen for at give knus, modtage knus, trykke hånd og fortælle Palle Nedergaard, hvilken betydning han har haft for dem som købmand i Hillerød Øst, fik beboerne i lokalområdet lørdag taget en afsked, man vil huske.

I 21 år har nu 60-årige Palle Nedergaard været købmand på Centervænget, først som Favør, så SuperBest, siden Eurospar og derefter 2015 Spar. Lørdag var butikkens sidste dag. Fremover skal der være en Lidl, uden Palle Nedergaard.

Den lokale beboer Rikke Byskov, der selv bor i Kongevænget, var med til at tage initiativ til en indsamling og en reception, og det blev så stor en succes, at man i lokalområdet tilsammen indsamlede omkring 13.000 kroner: fra beboerne i Kongevænget 1 og 2 kom cirka 4500 kroner, og fra virksomheder og foreninger, som Palle Nedergaard og købmanden har doneret til i de 21 år, kom 8500 kroner.

Ved receptionen lørdag formiddag fik Palle Nedergaard og hver af de ni ansatte en buket blomster, chokolade og et gavekort til Hillerød Shopping. Der var to store lagkager med bilede af Palle Nedergaard på, foruden chips og sodavand. Al indkøb, som skulle bruges til receptionen, blev købt hos Spar, der kvitterede med en rabat på 75 procent. Det medførte et overskud, som indsamlerne gav til de ansatte, der igen valgte at donere beløbet til Østfestivalen 2018.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk