19. juli 2019
En veteranbil med borgmester Kirsten Jensen på forsædet og vejchef Per Jacobsen, skoleleder Birgitte Glejborg Jensen og tidligere borgmester Finn Hansen på bagsædet indviede Gørløse Omfartsvej.
gallery icon

Se billedserie

En veteranbil med borgmester Kirsten Jensen på forsædet og vejchef Per Jacobsen, skoleleder Birgitte Glejborg Jensen og tidligere borgmester Finn Hansen på bagsædet indviede Gørløse Omfartsvej.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Gørløse Omfartsvej indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Gørløse Omfartsvej indviet
Opdateret 22. august 2011 kl. 06:38
Hillerød - 20. august 2011 kl. 13:04
Af Maja Vindelev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Gørløse: I sol og frisk blæst blev Gørløse Omfartsvej lørdag indviet. Det skete helt nøjagtigt, da Vejdirektoratets vejchef Per Jacobsen, borgmester Kirsten Jensen, Skævinge tidligere borgmester Finn Hansen og skoleleder Birgitte Glejborg Jensen i en veteranbil klokken 10.35 "klippede" det røde bånd på broen over jernbanen.

Under festlighederne var der tæt pakket med lokale folk fra Gørløse, tidligere lokale og folk udefra. Der var en stemning af fest på den nye omfartsvej, hvor de fire nævnte alle holdt tale, før turen i veteranbilen.

- Der er indvielser, man glæder sig til, og så er der indvielser, man virkelig glæder sig til. Den i dag hører til den sidste gruppe, sagde vejchef Per Jacobsen.

- Snart vil roen sænke sig over Gørløse, og når vi mandag den 22. august flytter bilerne til omfartsvejen, vil folk i Gørløse måske vågne op til fuglefløjt, sagde Per Jacobsen, der også takkede entreprenørerne for at blive færdig tre måneder før planlagt og lokalrådet for entusiasme og godt samarbejde.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede