17. januar 2018
Så snart den nybagte student kom ud af døren, stod veninderne klar med studenterhue og videooptagelse på mobiltelefonen. Foto: Tore G. C. Rich
gallery icon

Se billedserie

Så snart den nybagte student kom ud af døren, stod veninderne klar med studenterhue og videooptagelse på mobiltelefonen. Foto: Tore G. C. Rich
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Første student på gymnasiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Første student på gymnasiet
Hillerød - 14. juni 2017 kl. 16:06
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Familie, venner og rektor ventede onsdag uden for eksamenslokalet omkring klokken 13.00, da Line Enevoldsen fra 3C blev årets første student fra Frederiksborg Gymnasium og HF.

Der var tårer i øjenkrogen hos den nye hueindehaver og stolte blikke fra mor og far, da Line Enevoldsen blev taget imod med knus og røde roser, og en af veninderne kækt sprang frem og placerede den hvide hue på hovedet.

Både moren, Anne Enevoldsen, faren, Bent Enevoldsen, broren, Emil Enevoldsen, søsteren, Ida Enevoldsen, tre af Line Enevoldsens veninder og en af broderens venner var med.

Og fra skolen ventede rektor Peter Kuhlman, uddannelsesleder Ditte Smith og en lærer, der var eksamensvagt.

- Århija, udbrød Line Enevoldsen da også overrasket over menneskeopbuddet, da hun trådte ud efter den halve time i eksamenslokalet, hvor hun havde været oppe i religion og samfundsfag.

Lidt efter blev hun kaldt ind for at få karakteren at vide, og så var det ned i gården for at hejse flaget, som traditionen byder.

I sommerferien skal Line Enevoldsen arbejde, og derefter står det på et halvt års rejse i Israel, hvor hun med organisationen Yad Va Lev skal udøve frivilligt arbejde.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk