14. april 2021
Circle K-tanken på Københavnsvej blev natten til onsdag udsat for et røveri. Billedet her stammer fra et tidligere røveri mod tanken. Arkivfoto: Martin Warming
Circle K-tanken på Københavnsvej blev natten til onsdag udsat for et røveri. Billedet her stammer fra et tidligere røveri mod tanken. Arkivfoto: Martin Warming
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røveri mod tankstation: Mand med speciel jakke på truede med nøgle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røveri mod tankstation: Mand med speciel jakke på truede med nøgle
Opdateret 31. marts 2021 kl. 11:15
Hillerød - 31. marts 2021 kl. 11:00

En indtil videre ukendt gerningsmand, der var iført militærbukser, begik natten til onsdag røveri mod Circle K-tanken på Københavnsvej.

arrow Læs også: Politiet leder fortsat efter lille røver

Det skriver Nordsjællands Politi i sin døgnrapport.

Manden kom ind i butikken kort før klokken 3 og med en nøgle mellem to knoer, truede han sig til tre-fire flasker vodka og en flaske shots, inden han forlod butikken igen.

Politiet sendte flere patruljer til området for at lede efter gerningsmanden, der dog var forsvundet. Røveren beskrives som en høj mand, og han var iført militærbukser og en rød jakke med sorte lyn på ærmerne.

Nordsjællands Politi vil meget gerne høre fra vidner eller andre, der måtte vide noget af relevans for sagen - heriblandt hvis nogen kender til den særegne jakke.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4.

mwOBS: Det fremgik tidligere, at det var natten til fredag, røveriet fandt sted, men det er altså retten til natten til onsdag.

arrow Efterlyser vidner: Røver truede med kniv
04. december 2020 kl. 00:25 Opdateret: kl. 20:36
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?