22. januar 2019
William Keil så røgen et stykke derfra og ilede sammen med sin far til stedet. Da der var ro på flammerne, fik William lov til at prøve at være brandmand. Foto: Tore G. C. Rich
gallery icon

Se billedserie

William Keil så røgen et stykke derfra og ilede sammen med sin far til stedet. Da der var ro på flammerne, fik William lov til at prøve at være brandmand. Foto: Tore G. C. Rich
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røgsøjle fra brand kunne ses over byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røgsøjle fra brand kunne ses over byen
Hillerød - 12. maj 2018 kl. 14:02
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En stor, tyk røgsøjle kunne lørdag eftermiddag observeres hen over det centrale Hillerød. På Hansensvej, en sidevej til Hostrupsvej, havde en ukrudtsbrænder med gas sat fut i et træhegn og et træ, så flammerne stod i samme højde som i den treetagers høje bygning ved siden af, oplyser vidner på stedet til Frederiksborg Amts Avis.

Manden med ukrudtsbrænderen ringede selv til 1-1-2, og det samme gjorde flere naboer. Første anmeldelse kom klokken 13.08, det var et vidne, der kunne berette om bygningsbrand i villa, oplyser indsatsleder hos Frederiksborg Brand & Redning Kenneth Grønberg.

Heldigvis havde ilden ikke fået fat i en villa. Men den var tæt på at sprede sig til en legeplads af træ fortæller indsatslederen, der foruden en HSE, en sprøjte, en stigevogn og politiet blev sendt til stedet.

- Da vi kører igennem byen, kan vi se en røgfane sprede sig ud over byen i nordlig retning. Der er rigtig høje flammer og en tyk røgsøjle, siger Kenneth Grønberg.

Det lykkedes hurtigt brandvæsenet at slukke ilden med hjælp fra de lokale beboere, der også hjalp til med deres haveslanger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk