14. december 2017
Det fælles gårdmiljø er en central del af det nye byggeri Kirsebærbakken. Foto: Domea
Det fælles gårdmiljø er en central del af det nye byggeri Kirsebærbakken. Foto: Domea
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rift om ventelisteplads til nybyg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rift om ventelisteplads til nybyg
Opdateret 23. september 2016 kl. 10:49
Hillerød - 21. september 2016 kl. 04:19
Af Signe Lerche
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venteliste bugner: De 56 nye familieboliger ved Kirsebærbakken er tilsyneladende yderst populære, selvom der er to år til, at det bæredygtige familiebyggeri er klar til at byde nye beboere velkommen. Byggeriet »Kirsebærbakken« har allerede 210 på ventelisten til de 2-4 værelses familieboliger, som alle er mellem 77 kvm og 115 kvm.

Kirsebærbakken skal bygges på den grund, der tidligere husede sundhedscenteret, som nu er flyttet til FrederiksborgCentret.

- Vi vidste, at aktiviteterne i Kirsebærbakken skulle flytte til det nye sundshedscenter, så det var oplagt at opføre nye lejligheder, da der er boligmangel i Hillerød. Boligerne får en rigtig fin central placering og hjælper med at få den byfortætning, som vi ønsker, forklarer borgmester Dorte Meldgaard (K), der er positivt overrasket over, at efterspørgslen til Kirsebærbakkens boliger allerede er så stor.

Dele af det tidligere Sundhedscenter skal rives ned, mens hovedbygningen skal totalrenoveres og bruges til boliger. Samtidig bliver der opført nye bygninger med udsæt i hovedbygningen, så det får facon af en firlænget gård.

Selvom der er lang tid til efteråret 2018, har opførelsen af Kirsebærbakken været på tegnebrættet siden 2014.

I foråret 2015 vandt den almene bolig- og byggeadministration Domea bygge-konkurrencen og blev bygherrerådgiver på projektet,

Planen er, at byggeskovlen først sættes i grunden i sommeren 2017, idet der stadig er en del praktiske detaljer, der skal ordnes og godkendelser, der skal sendes afsted.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk