19. maj 2019
Nytårskoncerten med Kim Sjøgren, Anders Blichfeldt og Linda Andrews var udsolgt. 800 gæster nød musik og vittigheder fra scenen. Foto: CP Foto
Nytårskoncerten med Kim Sjøgren, Anders Blichfeldt og Linda Andrews var udsolgt. 800 gæster nød musik og vittigheder fra scenen. Foto: CP Foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekordmange til Rotarys nytårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekordmange til Rotarys nytårskoncert
Hillerød - 07. januar 2019 kl. 15:01
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

800 feststemte koncertgæster var søndag samlet i FrederiksborgCentret til Frederiksborg Rotarys nytårskoncert med Anders Blichfeldt, Kim Sjøgren og Linda Andrews. Koncerten var udsolgt, og før musikken deltog 240 i spisning i centrets restaurant.

Sidste år havde 600 købt billet til nytårskoncerten, og siden den første koncert for fire år siden er tallet steget for hvert år.

Overskuddet fra koncerten går til, at flygtningebørn i Hillerød kan dyrke idræt i en lokal forening og dermed blive integreret.

I sin velkomsttale talte Michael Herschend, formand for Frederiksborg Rotary, om, at det i år er 50 året for månelandningen i 1969.

- »Et lille skridt for et menneske« ... Det er ikke altid de tilsyneladende store og umiddelbart tydelige skridt, der får den største betydning i vores liv. Små skridt - ja, de har også meget tit meget stor betydning og kan ændre meget. Hvem af os kan ikke tænke på forløb i vores eget liv, hvor vi med små skridt kom frem til målet? Fik løst en opgave. Eller blev et andet menneske. I dag er det som nævnt 4. gang vi samles til koncert - for at samle penge ind, så flygtningebørn fortsat kan få mulighed for at deltage i forskellige sportsaktiviteter.

Og vi gør det - ja, fordi vi har tillid til at små skridt hen ad vejen giver resultater. At mange små skridt også fører til målet, sagde Michael Herschend.

Cirka 60 børn i Hillerød Kommune kan gå til forskellige sportsgrene, hvor svømning og taekwondo er de mest populære.

- Vi ved alle, at sport er sundt og i tilgift lærer man via foreningslivet meget om den danske kultur. Alt sammen små skridt på vejen til at få en bedre, sunder og gladere barndom. Og netop ved at hjælpe børnene i gang på den måde, håber vi, at de får livsglæde og livsmod til at tage de mange andre skridt, som skal tages undervejs i deres liv, sagde Michael Herschend.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede