18. april 2021
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær café åbner ikke igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær café åbner ikke igen
Hillerød - 08. marts 2021 kl. 12:47
Af Janne Mulvad

Coronanedlukning og planer om at rive ejendommen ned, hvor en af Hillerøds mest populære caféer holder til, får nu indehaverne af caféen B-Hageriet til at opgive at genåbne caféen, når coronarestriktionerne en dag i fremtiden fjernes.

arrow Læs også: Katrine og Christians drøm går i opfyldelse: Åbner ny café

- Den seneste periode med corona-nedlukning samt snakken omkring vores lejemål har givet os en rutsjebanetur af de helt store og har tvunget os til at forholde os meget konkret til realiteterne, skriver ejerne Thomas Brixen og Trille Jensen på facebook.

B-Hageriet åbnede for to år siden som en pop-up café i en ejendom ejet af Frederiksborg Gruppen. Ejeren arbejder på at få godkendt en lokalplan, der tillader at de eksisterende bygninger rives ned, og der opføres nye bygninger til erhverv og bolig i stedet. I mellemtiden blev caféen populær i Hillerød, og skiller sig markant ud fra det udvalg af caféer og restauranter, der er i byen.

- Vi synes selv, at vi med B-hageriet, har skabt noget godt og har kunnet tilbyde et attraktivt alternativ til Hillerøds øvrige byliv. Det er heldigvis også blevet bekræftet af et støt stigende antal glade og tilfredse gæster, til tider så mange så vi næsten ikke har kunnet følge med - dejligt. Vi har holdt fast i vores grundlæggende værdier omkring bæredygtighed, økologi og ambitionen om at lave alt fra grunden samtidig med en høj grad af service, og det har været en stor tilfredsstillelse at opleve, hvor godt vi er blevet taget imod, skriver Thomas og Trille.

arrow Køkkenbutik udvider med erhvervsafdeling
07. marts 2021 kl. 07:00 Opdateret: kl. 15:27
arrow Restaurant Flammen har længe haft kikkerten rettet mod Hillerød
04. marts 2021 kl. 05:55 Opdateret: kl. 07:36
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?