21. oktober 2019
Thomas Elong har været indehaver af byens Skousenbutik i 15 år. Nu skal der ske noget nyt. Privatfoto
Thomas Elong har været indehaver af byens Skousenbutik i 15 år. Nu skal der ske noget nyt. Privatfoto
Foto: Fotograf Lise Balsby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiker sælger butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiker sælger butik
Hillerød - 10. juli 2019 kl. 15:01
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 15 år som indehaver af Skousen-forretningen på Frejasvej i Hillerød har Thomas Elong, som sidder i byrådet for Venstre, solgt butikken til Skousen-kæden. Onsdag havde han sidste arbejdsdag, en dag som blandt andet blev brugt på at virksomhedsoverdrage forretningen. Thomas Elong understreger, at ingen af de syv ansatte mister deres arbejde, og han formoder, at Skousen finder en ny franchisetager, som vil drive butikken videre, så i butikken fortsætter alt som hidtil, bortset fra at han ikke længere vil være at finde blandt de hårde hvidevarer.

- Nu skal jeg ud og lave noget andet. Igennem de sidste par år er jeg blevet kontaktet med forskellige muligheder, som dog ikke har været forenelige med, at jeg ejede Skousen Hillerød. Det vil jeg se nærmere på nu. Men med hensyn til salget af min forretning er tidspunktet lige nu det helt rigtige, siger den 42-årige nu tidligere butiksejer, som var bare 28 år, da han købte butikken.

Nu hvor han ikke længere skal møde på arbejde i butikken hver dag, forventer Thomas Elong, at han får mere tid til det politiske arbejde.

- Jeg brænder for at gøre en forskel for Hillerød gennem byrådsarbejdet, og det er her, jeg lægger mine politiske kræfter. Arbejdet i udvalget er både spændende og ekstremt vigtigt for Hillerøds fremtid, og jeg kan ikke forestille mig en politisk gerning, der falder mig mere rigtig, siger politikeren, som siden det seneste kommunalvalg i november 2017 har været formand for udvalget for erhverv, beskæftigelse og turisme.

Han ser tilbage på tiden i Skousen-kæden med både glæde og stolthed.

- Det har været en rejse, som jeg er både glad for og stolt af. Både den daglige omgang med kunderne i forretningen, leverandørerne og det strategiske arbejde i baglokalet har fyldt min hverdag. I perioden er vi gået fra to til syv ansatte, omsætningen er firdoblet og lød i år på 32 millioner kroner, siger Thomas Elong.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede