25. oktober 2021
Ved aktiviteten '3 dage med Madskoler' i efterårsferien kan de 8-12-årige få sjove, lærerige oplevelser i køkkenet. Foto: Carsten Andersen
Ved aktiviteten '3 dage med Madskoler' i efterårsferien kan de 8-12-årige få sjove, lærerige oplevelser i køkkenet. Foto: Carsten Andersen
Foto: Fotograf Carsten Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plads til flere børn på madskoler i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plads til flere børn på madskoler i Hillerød
Hillerød - 25. september 2021 kl. 17:56

'3 dage med Madskoler' er navnet på en tre-dages aktivitet for børn i alderen 8-12 år, hvor de kan få gode, sjove og lærerige oplevelser med mad.

I Hillerød holdes madskolerne på Grønnevang skole afd. Jespervej mandag til onsdag i uge 42, og der er stadig ledige pladser.

Madskolerne laves af 4H i et ikke-kommercielt samarbejde med L&F og Rema 1000.

"På '3 dage med Madskoler' er der lidt mindre fokus på undervisning set i forhold til sommerferiens madskoler. I stedet ligger fokus på madlavning, sjov og hygge," fortæller madskolekoordinator Line Munk Damsgaard i en pressemeddelelse.

Alle madskoler er nemlig baseret på frivillig arbejdskraft.

Kartoflen, ægget og æblet

Madprogrammet til efterårsferiens kulinariske oplevelse har fokus på tre fødevarer - kartoflen, ægget og æblet, som hver har fået deres helt egen dag. De præcise aktiviteter og lege på de enkelte skoler, bestemmes af de frivillige.

Tilmelding foregår på www.madskoler.dk.

jesl

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?