16. oktober 2019
Pharmakon har også konference- og kursusfaciliteter, som benyttes til mange forskellige kurser både til dagskurser og til længerevarende kurser med overnatninger. Foto: Allan Nørregaard
Pharmakon har også konference- og kursusfaciliteter, som benyttes til mange forskellige kurser både til dagskurser og til længerevarende kurser med overnatninger. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pharmakon får fin placering som arbejdsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pharmakon får fin placering som arbejdsplads
Hillerød - 16. november 2018 kl. 17:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Konference- og uddannelsescenteret Pharmakon på Milnersvej 42 i Hillerød er rykket fire pladser op på listen til en 17.-plads i en opgørelse over Danmarks bedste mellemstore arbejdspladser.

Opgørelsen er foretaget af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work på baggrund af en medarbejderundersøgelse og en beskrivelse af virksomheden.

- Jeg er så stolt af at være leder af Pharmakon. Vi arbejder målrettet på, at alle medarbejdere oplever, at de har en god arbejdsplads. Vi arbejder også målrettet for, at alle vores kunder har en god oplevelse og vil være vores ambassadører, siger direktør på Pharmakon Lotte Fonnesbæk i en pressemeddelelse.

- Vi arbejder aktivt for at fremme en kultur, hvor det er ok at undre sig og gøre hinanden opmærksom på, hvor vi kan gøre det endnu bedre. Det betyder løbende mange små og store forbedringer, som både er til gavn og glæde for vores kunder og hinanden, tilføjer hun.

Pharmakon huser Farmakonomskolen, hvor alle farmakonomer i Danmark uddannes. Dagligt er her et aktivt studiemiljø med farmakonomelever, som bor på Pharmakon i deres kursusperioder. Pharmakons konference- og kursusfaciliteter benyttes til mange forskellige kurser både til dagskurser og til længerevarende kurser med overnatninger. Pharmakon udvikler også selv kurser og konsulentydelser målrettet life science industrien og apoteker.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede