25. september 2021
Folketingskandidaterne blev vist rundt i fabrikken.
gallery icon

Se billedserie

Folketingskandidaterne blev vist rundt i fabrikken.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Papiruld viste nyheder for politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Papiruld viste nyheder for politikere
Hillerød - 15. marts 2016 kl. 05:48

- Dagen byder på to verdensnyheder, en masse input om vilkårerne for at drive virksomhed i Danmark samt en rundvisning i produktionen. Sådan lød indgangsreplikken, da Gert Josephsen, bestyrelsesmand i Papiruld Danmark, mandag eftermiddag, sammen med adm. direktør Claus Skov, bød velkommen til åbent hus for folketingsmedlemmer valgt i Nordsjællands Storkreds.

arrow Læs også: Isoleringsvirksomhed ændrer fokus - vil vækste med 100 mio. de næste fem år

Isoleringsvirksomheden, der holder til ved Ny Hammersholt, fik besøg af Christian Poll (AL), hans suppleant til Folketinget, Bina Seff, samt Pernille Schnoor fra (S), Jan-Erik Messmann (DF) og May-Britt Kattrup (LA).

Den ene nyhed var et byggemateriale kaldet Fiber Sealant, som Papiruld Danmark har brugt over fem år på at udvikle med support fra blandt andre Realdania. Ifølge Gert Josephsen isolerer produktet mere effektivt i forhold til mange andre fugeprodukter og har en konsistens der sikrer bedre mod råd og svamp omkring vinduer og døre, fordi eventuel fugt kan komme ud. Produktet præsenteres først officielt sidst i marts måned, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Om den anden nyhed kunne Gert Josephsen afsløre, at virksomheden i samarbejde med sin nuværende amerikanske leverandør har udviklet en helt ny indblæsningsmaskine til brug ved isolering, som er endnu mere brugervenlig og miljøvenlig end de maskiner, der hidtil har været på markedet.

- Vi ser store muligheder i det samarbejde, da der er et stort potentiale i salg af maskinerne på det amerikanske marked samt øvrige europæiske markeder, fortalte Gert Josephsen.

Gert Josephsen og Claus Skov kunne også fortælle om vilkårerne for at drive virksomhed, og her var der både ros og konkrete eksempler på, hvor der kan strammes op.

På positivsiden fremhævede Gert Josephsen og Claus Skov, at der er mange gode offentlige støtteordninger, der fremmer arbejdet med innovation, et fleksibelt arbejdsmarked og gode muligheder for virksomheder for at få adgang til finansiering hos fx Vækstfonden.

Men de to virksomhedsledere kunne også fortælle om udfordringer ved at drive virksomhed i Danmark.

Gert Josephsen og Claus Skov fortalte blandt andet politikerne, at der efter deres opfattelse er for mange bøvlede og urimelige regler, som rammer små og mellemstore virksomheder forholdsvist hårdt. De kom blandt andet ind på forskellige krav om indberetninger til offentlige myndigheder, som tager meget tid, og som efter deres opfattelse godt kunne udelades.

arrow Papiruld Danmark får ny direktør
15. januar 2020 kl. 14:03 Opdateret: kl. 14:03
arrow Direktør forventer stor vækst
01. november 2019 kl. 06:32 Opdateret: kl. 14:30
Stemmer du til kommunalvalget i år?