17. april 2021
Danske Slægtsforskere Hillerød inviterer til foredrag om, hvordan man bruger DNA-resultater i slægtsforskningen. Modelfoto
Danske Slægtsforskere Hillerød inviterer til foredrag om, hvordan man bruger DNA-resultater i slægtsforskningen. Modelfoto
Foto: Catalin Rusnac/Catalin - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Online-foredrag om brug af DNA i slægtsforskning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Online-foredrag om brug af DNA i slægtsforskning
Hillerød - 06. marts 2021 kl. 16:24

Danske Slægtsforskere Hillerød inviterer til endnu et online-foredrag.

Denne gang har foredraget overskriften 'DNA i Slægtsforskningen', og det er med Anders Mørup-Petersen, der er konsulent og DNA-vidensperson. Foredraget afholdes onsdag den 10. marts fra klokken 19.

"Der fortælles om, hvilke muligheder du har for at tolke DNA-resultater, så man måske lettere kan forstå, hvordan man kommer videre med disse. DNA er byggestenene i hvert menneskes arvemasse, generelt. Gnomet indeholder de forskellige gener og dermed opskriften på, hvem vi genetisk set er. Man arver sit DNA fra sine forældre og giver det videre til sine børn. Jo mere DNA, man har tilfælles, jo nærmere i familie er man. Dette benytter man i slægtsforskningen, så slægtsskaber kan fastslåes. Vær med og lær mere om DNA, og hvordan det nu anvendes i vores slægtsforskning," skriver foreningen i en mail til Hillerød Posten.

For at deltage skal man være medlem af Danske Slægtsforskere Hillerød - det koster 100 kroner om året.

Indmeldelse kan ske via foreningens hjemmeside.

mw

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?