14. april 2021
Klaus Markussen (V) har måtte sygemelde sig og deltager ikke i aftenens byrådsmøde, da han er blevet indlagt med en diskusprolaps. Foto: Allan Nørregaard
Klaus Markussen (V) har måtte sygemelde sig og deltager ikke i aftenens byrådsmøde, da han er blevet indlagt med en diskusprolaps. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Omstridt bestyrelsesformand sygemeldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omstridt bestyrelsesformand sygemeldt
Hillerød - 25. november 2020 kl. 16:52
Af Anna Törnqvist Jensen

Viceborgmester og formand for bestyrelsen i Hillerød Forsyning, Klaus Markussen (V), er blevet indlagt på hospitalet, og deltager derfor ikke i byrådsmødet i Hillerød onsdag aften. Det oplyser Venstre i Hillerød på sin Facebookside.

arrow Læs også: DEBAT: Lidt historie om Hillerød Forsyning

- Klaus har desværre pådraget sig en diskusprolaps og er ved at blive undersøgt for, om han skal opereres, skriver partiet videre på Facebook, hvor partifællerne også ønsker Klaus Markussen god bedring.

Klaus Markussen har på det seneste været i vælten som formand for Hillerød Forsynings bestyrelse, da forsyningsselskabet har fået en del negativ opmærksomhed gennem året, hvor høje direktørlønninger, firmabiler og en glemt rabat på en halv million kroner har trukket overskrifter.

Nu skriver Klaus Markussen sig i stedet ind i rækken af Venstre-profiler, der må lade sig indlægge med en diskusprolaps. Ved Folketingets åbningsdebat den 8. oktober kunne Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen ikke deltage, da han netop var blevet opereret for to diskusprolapser i nakken. Få uger senere var det partiets politiske ordfører, Sophie Løhde, som måtte indlægges og opereres for en diskusprolaps i lænden.

arrow Efter fyring: Aftale holdes hemmelig
22. december 2020 kl. 04:37 Opdateret: kl. 20:52
arrow Hemmelig aftale om fyring
22. december 2020 kl. 04:06 Opdateret: kl. 20:49
arrow Stramt regelsæt skal give udskældt forsyning frisk start
17. december 2020 kl. 05:31 Opdateret: kl. 21:12
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?