28. juli 2021
På programmet for 2021-22 er blandt andet Copenhagen Phils nytårskoncert.
På programmet for 2021-22 er blandt andet Copenhagen Phils nytårskoncert.
Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt program: Masser af kultur på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt program: Masser af kultur på vej
Hillerød - 18. maj 2021 kl. 08:03
Af Janne Mulvad

Hvis man er i underskud på oplevelseskontoen efter mere end et år med corona, er der snart mulighed for at få sat nogle kulturelle oplevelser ind på den slukne konto. Hillerød Musik & teater har brugt coronanedlukningen på at sammensætte et meget bredt program for den kommende sæson. Der er både plads til humor, alvor, eftertænksomhed, sjov og ballade inden for børneteater, voksenteater, opera, klassisk musik og jazz.

arrow Læs også: Publikum svigter kulturarrangører: - Vi har brug for opbakning

Der er planlagt enkelte erstatningsforestillinger fra den coronaramte sæson, men ellers er det dugfriske nye teaterstykker og koncerter. Foreningen samarbejder med Royal Stage, Præstevang Kirke og Frederiksborg Kirke, men de fleste forestillinger og koncerter finder sted i Støberihallen.

I løbet af sæsonen kan man opleve otte klassiske koncerter for 950 kroner. Sæsonen begynder 12. september, hvor otte unge solister under overskriften »Jacob Gade Legatmodtagere« i forskellige konstellationer spiller et varieret program med bl. a. Chopin, Prokofiev, Ravel og Piazzolla. Sæsonen byder også på flere besøg af Copenhagen Phil, som 30. september spiller Haydn og Carl Nielsen i Royal Stage, og i januar 2022 er orkesteret klar igen med sin nytårskoncert, som er i januar 2022 klar med sin nytårskoncert, hvor Copenhagen Phil får selskab af trioen Dreamers' Circus

Er man mere til jazz, er der fem jazzkoncerter for 750 kroner. Det går løs fra den 31. oktober, og blandt navnene er Sophisticated Ladies & Christina Dahl, Cathrine Legardh Trio og Justin Kauflin Trio.

Der er også teater og opera på programmet - de små kan se frem til Pippi Langstrømpe, Fyrtøjet og Cirkeline, mens de ældre publikum kan glæde sig til klassikeren Aida når Den Jyske Opera rammer Royal Stage i oktober, Bådteateret viser sin »Scavenius«, og Teatret Fair Play har lavet en forestilling om »Bombepigen fra Kundby«, »Den første dråbe blod«, som kan ses i Støberihallen 22. januar næste år. Publikum kan også glæde sig til en forestilling om Niels Bohr og Bellevueteaterets »Den evige ild« baseret på Ken Folletts episke roman af samme navn

Der er i alt 14 opera- og teaterforestillinger i løbet af sæsonen - og et par ture til Malmø Opera.

Hillerød Musik og Teater får trykt 7000 eksemplarer af sin brochure for den kommende sæson. Katalogerne deles ud lørdag den 29.maj klokken 13 til 15 på Frederiksborg Gymnasium. I kataloget findes en kupon, som man kan bruge til at bestille billet til de mange forestillinger, eller man kan bestille dem på nettet fra den 29. maj.

arrow Gratis koncert i Støberihallen torsdag
23. juni 2021 kl. 10:21 Opdateret: kl. 10:21
arrow Danske hits, fadøl og grill skal samle Hillerød
19. juni 2021 kl. 08:00 Opdateret: kl. 14:18
arrow Baby-fællesskabet overlever corona
02. juni 2021 kl. 18:00 Opdateret: kl. 14:55
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?