6. maj 2021
Maria Kirstine Lovén leder CPH Business? nye afdeling i Slotsarkaderne. Foto: Allan Nørregaard
Maria Kirstine Lovén leder CPH Business? nye afdeling i Slotsarkaderne. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye uddannelser i Hillerød har fået en utraditionel start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye uddannelser i Hillerød har fået en utraditionel start

Ansættelsen af personale til nye uddannelser i Hillerød foregik på en anderledes måde på grund af corona, fortæller lederen af den nye afdeling.

Hillerød - 12. februar 2021 kl. 05:35
Af Per Skovkjær Sand

Hillerød: Lyddæmpende vinduer skærmer for støjen fra Nordstensvej, og et grønt gulv matcher nye stole i de nyindrettede lokaler hos Erhvervsakademiet Copenhagen Business, der netop er flyttet ind i 800 kvadratmeter lokaler i Slotsarkaderne, hvor der tidligere var fitness-center.

arrow Læs også: DEBAT: Lad os gøre mere end at have ondt af de unge

Her vil 300 elever have sin daglige gang, og de første 66 financial controller-elever og 24 markedsføringsøkonom-studerende er allerede begyndt på deres uddannelser, men indtil videre foregår undervisningen hjemmefra.

På samme måde har hele planlægningen af den nye afdeling af erhvervsakademiet foregået online, fortæller udviklingschef Maria Kirstine Lovén, der bliver den daglige leder af afdelingen.

- Det har været afsindigt vildt. Jeg har ikke engang mødt mit team af undervisere fysisk endnu. Al planlægning er foregået over Zoom. Det har været hårdt, men også fantastisk, fordi vi har fået giga opbakning fra centerorganisationen, som glæder sig til at få unge mennesker ind i Slotsarkaderne, og fra politikere, siger Maria Kirstine Lovén.

Også erhvervslivet har bakket op, og der er et tæt samarbejde med erhvervsorganisationen C4 om praktik og konkrete problemer, som eleverne kan løse i deres undervisning.

Det er attraktivt for den nye uddannelse at ligge i Slotsarkaderne, fordi det er et godt sted for de studerende at have deres hverdag. De er tæt på steder, hvor de kan købe frokost, og de kan besøge butikkerne, når de åbner igen.

Desuden er Slotsarkaderne centralt placeret, så det er let at komme til uddannelsesstedet fra oplandet med bus eller tog.

- Vi kiggede i køreplanen, da vi skulle planlægge ringetiderne, men det betød ikke så meget, for der kører busser og tog næsten hele tiden, siger Maria Kirstine Lovén.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?