20. november 2017
Preben Haven har en fortid indenfor arkitektur.
gallery icon

Se billedserie

Preben Haven har en fortid indenfor arkitektur.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny udstilling på Annaborg med fire kunstnere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny udstilling på Annaborg med fire kunstnere
Hillerød - 20. april 2017 kl. 15:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire kunstnere pryder Annaborg i kunsthusets udstillingslokaler Frederiksværksgade 2A, i Hillerød fra torsdag den 20. april til og med søndag 28. maj. Der er fernisering lørdag den 22. april kl. 13.00

De fire er: Finn Sørensen, Jan Klein, Preben Haven og Vibe Krogsgaard.

Finn Sørensen, tidligere grafiker med eget Galleri Finn Sørensen i København, har gennem sine lange kunstnerkarriere vist sin særlige sans for farver, der lag på lag og med sit naive formsprog viderefører bl. a. de stolte traditioner fra Cobra-malerne.

Jan Klein har Atelier og Underground Gallery på Islands Brygge. Jan arbejder med maleri/collage og skulpturer. Store farvede og formmættede malerier, der afspejler storbyens/livets kaos og giver associationer til »popart« med de kendte personligheder og figurer som del af maleriet.

Preben Haven der bl.a. har en fortid indenfor arkitektur har gennem de sidste 10 år været fuldtidskunstner. Preben har gennem årene opbygget gode relationer til og samarbejde med en del gallerier. Han arbejder i det abstrakte felt med såvel koloristiske som de mere organiske gråtone former. Preben kalder sine værker for »abstrakt energi« han ønsker således at tilføre rummene energi og udfordre vores fantasi.

Vibe Krogsgaard, som har en fortid som grafiker, har de sidste 12 år arbejdet på fuld tid som kunstner med utallige udstillinger og med eget Galleri Hanegal i Lystrup. Vibes kunstneriske univers er beboet af sære fugle og fabeldyr ofte med et stærkt grafisk udtryk tilsat en god portion humor. Her arbejdes der også med maleri/collage som giver et råt og spændende udtryk.

Annaborgs åbningstider er torsdag kl. 15 - 18 og fredag, lørdag og søndag kl. 12 - 16. Der er gratis entre.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk