3. august 2021
Carsten Larsen gav borgmester Kirsten Jensen (S) et eksemplar af Kongebogen. Foto: Kenn Thomsen
Carsten Larsen gav borgmester Kirsten Jensen (S) et eksemplar af Kongebogen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny rabatbog skal give foreninger økonomisk håndsrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny rabatbog skal give foreninger økonomisk håndsrækning
Hillerød - 01. december 2020 kl. 10:52
Af Anna Törnqvist Jensen

»Kongebogen« er titlen på en ny bog, som Hillerød Events har udgivet, og som ifølge formand Carsten Larsen er flere tusinde kroner værd. Bogen kan nemlig købes for 250 kroner, men indeholder rabatkuponer til en lang række af byens butikker. Idéen er, at bogen skal generere penge til de foreninger, der er en del af Hillerød Events.

arrow Læs også: Få rabat i 42 butikker og deltag i konkurrencen om seks gavekort

- Bogen kan købes i byens butikker, og overskuddet fra salget går til foreningerne i Hillerød Events. Butikkerne har købt annoncer i bogen, og så kan man indløse rabatkuponerne i butikkerne. Når man har indløst en rabatkupon, får man et stempel fra den enkelte butik, og når man har samlet en hel side med stempler, kan man rive siden ud og aflevere den i Ullerød Brugs og deltage i lodtrækningen om seks gavekort på 1000 kroner til SuperBrugsen i Ullerød, fortæller Carsten Larsen, der er formand for Hillerød Events.

Også borgmester Kirsten Jensen (S) har fået et eksemplar af bogen, og hun er begejstret.

- Det er jo tæt på genialt. Denne her bog støtter fællesskabet i foreningerne ved at sikre dem en indtjening. Vi har i kommunen været med til at støtte Hillerød Events og løbe det i gang, og det har vist sig at være et rigtig godt initiativ, som de foreninger, der er med, får rigtig meget ud af, siger hun.

Hillerød Events stod under navnet Hillerød Kræmmermarked bag Hillerøds årlige kræmmermarked, men da kræmmermarkedet lukkede, fordi grunden skulle bruges til et andet formål, havde de 50 foreninger, som er en del af Hillerød Events, også udsigt til at miste overskuddet på 8-900.000, som kræmmermarkedet genererede. Derfor har Hillerød Events, siden lukningen af kræmmermarkedet, været en del af en lang række aktiviteter, som stadig har til formål at skaffe penge til arbejdet med børn og unge i foreningerne.

arrow Rabatbog skal hjælpe trængte foreninger
24. november 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:19
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?