23. januar 2019
Alt om Hund bliver en ny messe i Frederiksborgcenteret. Foto: Kim Rasmussen
Alt om Hund bliver en ny messe i Frederiksborgcenteret. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny hundemesse på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny hundemesse på vej
Hillerød - 11. juni 2018 kl. 15:53
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederiksborgcenteret i Hillerød har til november premiere på en helt ny messe. 17.-18. november er der Alt til Hund messe, som afvikles sammen med DogCoach.dk. Alle sejl er sat til for at skabe en unik oplevelse for alle typer af hundeejere, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

På messen vil man kunne købe stort og småt til de firbenede og få råd og vejledning om alt lige fra hundefoder til træning og forsikring. Vil man have viden og konkrete værktøjer til, hvordan hverdagen som hundeejer kan blive nemmere, er der mulighed for at købe en særbillet til det store workshop-område: DogDays, hvor man på den store opvisningsbane vil kunne opleve nogle af de mest anerkendte hundefagfolk og eksperter, som deler ud af deres viden om hundehold, hverdagstræning, adfærd, aktivering mv.

Programmet byder bl.a. på den kendte hundepsykolog og forfatter Anders Hallgren, der er en eftertragtet og anerkendt foredragsholder og hundeejertræner og forfatter Irene Jarnved. Der er desuden sat fokus på emner som Empowerment, Nose Work, Core-træning, hvordan man pimper den daglige gåtur op, samt en helt unik oplevelse når dyretelepatør Ditte Young skal lære almindelige hundeejere at kommunikere med hunde via telepati. Se hele programmet og book billetter online på dogcoach.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk