18. september 2021
Birgitte Bregnedal bor i Hillerød med sin mand og deres to børn. Netop nu er hun aktuel med sin syvende børnebog i fodboldserien »Drømme og Driblinger«. Pressefoto
Birgitte Bregnedal bor i Hillerød med sin mand og deres to børn. Netop nu er hun aktuel med sin syvende børnebog i fodboldserien »Drømme og Driblinger«. Pressefoto
Foto: Birgitte Bregndal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny fodboldbog passer perfekt til coronatiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny fodboldbog passer perfekt til coronatiden
Hillerød - 28. april 2020 kl. 18:22
Af Johanne Wainø

Bogen »Træn! Træn! Træn!« var på tegnebrættet lang tid før coronakrisen meldte sin ankomst. Ikke desto mindre har den vist sig at være skræddersyet til børnelivet på afstand.

arrow Læs også: Lokal forfatter udgiver sin første roman for voksne

I bogen, der er skrevet af børnebogsforfatter Birgitte Bregnedal, som bor i Hillerød, kan fodboldinteressede børn læse om Birgitte Bregnedals univers, der kredser om Kystby Boldklub, og blive inspireret til at blive bedre til fodbold hjemmefra og for sig selv.

»Træn! Træn! Træn!« handler om Jakob, der spiller kant hos Kystby Boldklub. Han får en plads på holdet, da hans far bliver sponsor i klubben. Det får ham til at tænke, at han kun fik pladsen på grund af sin fars penge. Derfor begynder han at træne for at spille sig til en plads på holdet.

- Børn savner deres hverdag og selvom 0-5. klasse igen kan komme i skole, så må de endnu ikke komme til fodbold. Samtidig skal børnene læse hver dag. For fodboldbørn er det oplagt at læse om venskaber og fodbold, mens de venter på en hverdag med fodbold blandt venner på grønsværen, siger Birgitte Bregnedal i en pressemeddelelse.

»Træn! Træn! Træn!'« er den syvende bog i Birgitte Bregnedals populære fodboldserie 'Drømme og driblinger'. Bogen udkom i marts og kan derfor allerede findes på boghandlernes fysiske og virtuelle hylder.

arrow Ny fodboldserie fra lokal børnebogsforfatter
18. juni 2021 kl. 18:38 Opdateret: kl. 10:18
arrow Skolebørn hjalp forfatter med at skrive bog
07. juni 2021 kl. 11:57 Opdateret: kl. 10:57
Synes du, at kommunen er der for dig?