19. oktober 2021
Edouard Lee er ny direktør.     Pressefoto
Edouard Lee er ny direktør. Pressefoto
Foto: THOMAS SINDING
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny direktør for nedrivning satser på genbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny direktør for nedrivning satser på genbrug

Den nye direktør for J. Jensen Nedrivning vil arbejde for genbrug.

Hillerød - 20. september 2021 kl. 17:57

Det bliver den 58-årige Edouard Lee, der overtager ansvaret for J. Jensen Nedrivning. Han er allerede startet i selskabet, men overtager formelt ansvaret fra den 1. oktober. Han afløser Isak Nielsen, der har været adm. direktør siden 2017. Det skriver J. Jensen i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Byråd kan sætte J. Jensen i fasttrack

Den nye direktør vil arbejde for genbrug.

- J. Jensen Nedrivning er på en rejse sammen med samfundet. Det giver ikke længere mening at købe nyt, når man kan genbruge. Den udvikling står J. Jensen Nedrivning allerforrest i. Jeg skal bygge videre på det stærke fundament og styrke den miljørigtige nedrivning, så vi fastholder og udbygger vores position som Danmarks førende inden for branchen, siger Edouard Lee.

Jens Jensen, der er ejer og stifter af Jensen Gruppen, som J. Jensen Nedrivning er en del af, er glad for ansættelsen af den nye direktør:

- Lee er et af de dygtigste og mest engagerede mennesker, jeg kender, og jeg er meget glad for, at han vil påtage sig ansvaret. Med sin store erfaring inden for ledelse og branchen fra begge sider af bordet er J. Jensen Nedrivning og medarbejderne i rigtig gode hænder, siger Jens Jensen, ejer og stifter af Jensen Gruppen, som J. Jensen Nedrivning er en del af.

Edouard Lee er uddannet ingeniør og har i 13 år arbejdet hos entreprenørerne NCC og MT Højgaard. Siden 1999 har han været selvstændig bygherrerådgiver og har været med i skabelsen af flere markante byggerier.

De første forberedelser til direktørskiftet blev indledt før sommerferien. Isak Nielsen bliver i J. Jensen Nedrivning frem til 1. oktober for at sikre en grundig overdragelse til Edouard Lee, og i en periode herefter vil han fortsat stå til rådighed for ledelsen, inden han skifter til sit nye job i løbet af efteråret.

Edouard Lee skal fremover stå i spidsen for J. Jensen Nedrivning. Han vil arbejde for genbrug.

arrow Fujifilm får lov at komme frem i køen
09. juni 2021 kl. 05:01 Opdateret: kl. 16:07
Rejser du til udlandet i år?