18. juni 2019
Billede
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny café: Loppedamer vil hygge om folk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny café: Loppedamer vil hygge om folk
Hillerød - 27. september 2014 kl. 10:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Maria Albøg Jespersen

Hillerød: Marina Blichfeldt og Eva Normann, som også er damerne bag Hillerød Loppemarked, genåbner kaffebar under nyt navn i centrum af Hillerød. Drivkraften bag er at skabe mere liv i bymidten.

- Vi er glade for Hillerød bymidte, men vi kunne godt tænke os, at der skete noget mere. En levende dynamisk bymidte ville være topfedt, siger Marina Blichfeldt, der inden længe kvitter jobbet som HR-jurist hos Skat for at blive caféejer.

Faktisk er det blevet en vigtig mission for de to veninder, der begge har boet i Hillerød i over 25 år, at skabe aktivitet og liv i centrum af Hillerød. De to veninder har købt Kaffebaren, der lukkede ned hen over sommeren, men som nu genåbner under navnet Kaffebaren - NormannBlichfeldt.

Loppedamerne glæder sig til at blive selvstændige.

- Selvom det bliver hårdt arbejde, bliver det også fantastisk at få den her frihedsfølelse, fortæller Eva Normann, der gennem de seneste 30 år har undervist i pædagogik, senest på SOPU i Hillerød.

- Nu har jeg undervist i 30 år, og jeg er lige fyldt 50 år, så hvis jeg skal nå at prøve noget nyt, skal det være nu, forklarer Eva Normann, der sammen med veninden Marina Blichfeldt længe havde talt om at iværksætte et nyt, fælles projekt.

Selvom kaffebaren bliver beriget med et nyt navn, vil kaffebarens nye ejere dog ikke ændre på kaffebarens koncept.

- Eva og jeg kan godt lide udtrykket, som kaffebaren har i forvejen. Og samtidig kunne vi godt tænke os at lave et hyggeligt, råt sted, siger Marina Blichfeldt.

Samtidig er pengene små, når man er ny i forretningsbranchen, påpeger Eva Normann, der ligeledes fortæller, at de formentlig vil peppe det nuværende lokale op med lidt nipsgenstande og malerier.

- Men egentlig kan jeg godt lide, at det er lidt skrumplet og lidt slidt, siger hun.

På menukortet kommer der heller ikke til at være de store forandringer.

- Maden skal være god og ordentlig, men den skal også være enkel, fastslår Eva Normann.

De nye kaffebarsentusiaster vil derfor tilbyde et bredt sortiment af lækre kaffer, friskbagte brød og kager samt frisksmurte sandwich med lækkert, friskskåret pålæg.

Men særligt ét spørgsmål trænger sig på, når de to loppe-entusiaster skal til at springe ud i kaffebarseventyret: Hvad skal der ske med søndagsloppemarkedet? Men det bliver der stadig tid til, forsikrer loppedamerne, som også er ved at få en ny tilladelse til at fortsætte det populære loppemarked.

- Vi har søgt kommunen om at kunne få lov til at gøre det igen næste år, men vi har endnu ikke fået svar, fortæller Marina Blichfeldt, der dog er sikker på, at loppemarkedet får lov at fortsætte næste sæson, såfremt kommunen ikke får nogle aktivitetsforslag, der er bedre.

Ifølge Eva Normann skal kaffebaren endda bære præg af den samme gode stemning, som man kender fra søndagsloppemarkedet.

- Der skal være lige så hyggeligt, som på loppemarkedet. Det, der er vores drøm, er nemlig at hygge om folk, slutter hun.

Kaffebaren - NormannBlichfeldt, der ligger i Slotsgade 10, åbner lørdag den 8. november.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede