19. marts 2019
Forrest i billedet er det borgmester Kirsten Jensen (S), Susanne Hundsbæk-Pedersen, som er senior vice president, Marie-Louise Haldbo, som er director,  Claus Høgsholm, som er corporate vice president og Ole Regner, som er projektchef hos NNE.Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Forrest i billedet er det borgmester Kirsten Jensen (S), Susanne Hundsbæk-Pedersen, som er senior vice president, Marie-Louise Haldbo, som er director, Claus Høgsholm, som er corporate vice president og Ole Regner, som er projektchef hos NNE.Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er Novo Nordisks nye lager klart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er Novo Nordisks nye lager klart
Hillerød - 04. juli 2018 kl. 07:12
Af Camilla Fræhr Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Første spadestik blev taget tilbage i september 2015. Efter lidt over to års byggeri står det endelig færdigt. Novo Nordisks nye og store råvarelager. Lagret skal håndtere alle indgående råvarer til Novo Nordisks produktion i Danmark og har en kapacitet på cirka 17.000 pallepladser i en 19.000 m2 stor bygning.

Novo Nordisk har investeret 500 millioner kroner i de nye lagerfaciliteter, og i går kunne Novo endelig betragte det færdige resultat, da snoren blev klippet over af ikke blot én person men af hele fem betydningsfulde personer for projektet. Det var borgmester Kirsten Jensen (S), Claus Høgsholm, som er corporate vice president, Susanne Hundsbæk-Pedersen, som er senior vice president, Ole Regner projektchef hos NNE og Kim Adeltoft, som er senior manager, som fik æren af at klippe den røde snor samtidig.

- Det er helt fantastisk at åbne det her i dag og knytte det til vores netværk, fordi i hele det puslespil, det hele består i, så er det her den brik, vi manglede og få på plads, siger Susanne Hundsbæk-Pedersen.

- Vi har fået en top moderne lagerfacilitet til opbevaring af alle vores råvarer, og kvaliteten for vores råvarer er super kritisk for at sikre det rigtige slutprodukt. Så det, at vi kan opbevare det med det niveau af kontrol, gør, at det er en af de steder, hvor vi har flest myndigheder forbi for at se starten på hele vores »vareflow«. Det, at vi kan tage myndigheder ind og vise det kvalitetsniveau, vi har, betyder meget og er helt unikt, siger Susanne Hundsbæk-Pedersen.

Det nye råvarelager åbner døre til flere muligheder for Novo Nordisk.

- En af de vigtige ting er, når vi skal udvikle nye lægemidler. Vi er i gang med at udvikle en tablet til diabetesbehandlinger. De råvarer, der skal bruges til det, kræver nogle andre betingelser end dem, der er tilstede i dag. Det nye lager kan muliggøre, at vi kan få en tablet på markedet. Opbevaringsbetingelserne gør også, at vi har en særlig styring af fugtigheden, og det gør en stor forskel, siger Claus Høghholm, der er corporate vice president for råvarelagret.

- Nye produkter stiller nye krav, og der er det her en fremtidssikring, supplerer Susanne Hundsbæk-Pedersen.

Efter den røde snor traditionen tro blev klippet over, var det tid til for alvor at indvie det nye lagerrum med den første palle. Med fart på den elektriske gaffeltruck kørte en medarbejder ud og hentede den første palle ind, som var blevet dekoreret fint med dannebrogsflag i dagens anledning. Med en sværm af mennesker efter sig blev pallen kørt ind på det nye lager på sin nye plads.

Novo Nordisks fabrik i Hillerød har i dag omkring 1900 medarbejdere, og lagret vil kunne beskæftige 70 medarbejdere.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede