15. april 2021
Corona har som for alle andre også givet VJC Dans udfordringer. To gange har de måtte lukke ned siden marts sidste år. I januar begyndte de på online-undervisning, og senere er også dans på parkeringspladsen kommet til. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Corona har som for alle andre også givet VJC Dans udfordringer. To gange har de måtte lukke ned siden marts sidste år. I januar begyndte de på online-undervisning, og senere er også dans på parkeringspladsen kommet til. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu danser de på parkeringspladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu danser de på parkeringspladsen

Corona har også ramt VJC Dans. Men nye alternativer er taget i brug, og parkeringspladsen er ryddet for alligevel at kunne undervise en del af eleverne.

Hillerød - 06. april 2021 kl. 15:23
Af Anne-Mette Rasmussen
arrow Læs også: Saturday Night Fever gav danselæreren sved på panden

Sædvanligvis er der liv og glade dage hos VJC Dans, hvor mellem 1200 og 1300 børn, unge og voksne går til dans.

Men lige nu holder danseskolen lukket, og de to dansesale er omdannet til professionelle studier, hvorfra danselærerne underviser eleverne digitalt.

- Det er en lidt mærkelig situation. Vi plejer at have en danseskole med masser af mennesker og liv. Nu er det to studier, siger danseskolens ejer Jørgen Christensen, som konkluderer, at det fungerer, men glæder sig til, når danseskolen igen kan åbne normalt.

Efter nedlukningen sidste forår arrangerede danseskolen forskellige camps i sommerferien, og da ferien var slut, gik sæsonen i gang igen som vanligt.

Det varede lige indtil december, hvor danseskolen sammen med al anden idræt i landet blev lukket ned endnu engang.

Kreative instruktører

Den 18. januar var danseskolen så klar til at åbne igen. Denne gang med online-undervisning, da det stadig ikke var tilladt at mødes så mange om en idræt indenfor. Omkring 65 procent af eleverne på danseskolen følger online-holdene.

- På den måde får vi holdt kontakt med en stor del af vores elever, siger Jørgen Christensen, som sætter pris på sine ansattes opfindsomhed.

- De unge instruktører har været meget kreative. Da der blev åbnet op for idræt udenfor, blev parkeringspladsen ryddet, og de gik som et forsøg i gang med at undervise hold derude. Det har vi optimeret med yderligere træning, så nu har vi to heste at spille på. Det var tydeligt at se på eleverne, at de var rigtig glade for at mødes, siger danselæreren, som håber, at det hele snart bliver lidt mere normalt.

- Der er lagt op til, at vi måske kan få lov at undervise indendørs igen den 21. april.

arrow Se billederne: Royal Stage indviet med masser af underholdning
08. januar 2020 kl. 05:26 Opdateret: kl. 21:33
arrow Tobias danser sine følelser ud
03. januar 2020 kl. 11:02 Opdateret: kl. 15:41
arrow Se billederne: Stenhøj Dans fejrede opvisning nummer 37
16. april 2019 kl. 04:19 Opdateret: kl. 00:02
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?