21. august 2019
Hillerød Novemberfestival  samler byens kulturaktører i en bredspektret festival. Øverst fra venstre: formand for De Røde Veste Ole Christiansen, citykoordinator Mette Kragh Faurholdt, lydmand hos Klaverfabrikken Thomas Elvius, booker hos Cafe Slotsbio Mik Breuning og hovedbooker hos Cafe Slotsbio Claus Dalum. Nederst fra venstre: formand for kulturudvalget på Nødebo Kro Kirsten Aunstrup, formand for Hillerød Musik og Teater Claus Levinsen, sekretær i Hillerød Musik og Teater Dorte Rovsing og direktør i FrederiksborgCentret Carsten Larsen. Foto: Tore G. C. Rich
gallery icon

Se billedserie

Hillerød Novemberfestival samler byens kulturaktører i en bredspektret festival. Øverst fra venstre: formand for De Røde Veste Ole Christiansen, citykoordinator Mette Kragh Faurholdt, lydmand hos Klaverfabrikken Thomas Elvius, booker hos Cafe Slotsbio Mik Breuning og hovedbooker hos Cafe Slotsbio Claus Dalum. Nederst fra venstre: formand for kulturudvalget på Nødebo Kro Kirsten Aunstrup, formand for Hillerød Musik og Teater Claus Levinsen, sekretær i Hillerød Musik og Teater Dorte Rovsing og direktør i FrederiksborgCentret Carsten Larsen. Foto: Tore G. C. Rich
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Novemberfestival samler kulturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Novemberfestival samler kulturen
Hillerød - 11. september 2018 kl. 05:53
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød Musik & Teaterfestival plejer arrangementet at hedde, der de sidste fire år har indbudt til oplevelser med film og teater i november måned. Men nu har festivalen fået et nyt navn: Hillerød Novemberfestival. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Festivalarrangør: Eventpulje gør grin med musikaktører

- Det er for at fortælle, at i november sker der noget særligt: Der er store begivenheder inden for musik og teater, forklarer Claus Levinsen, der er koordinator for Hillerød Novemberfestival og formand for Hillerød Musik og Teater, der er en arrangørerne.

- Og så havde det tidligere navn sammenfald med min egen business, tilføjer han.

I år er holdet bag festivalen, der varer 1.-18. november, stærkere end nogensinde, idet det både består af: Café Slotsbio, Grundtvigs Højskole, Hillerød Bibliotek, Frederiksborg Slotskirke, De Røde Veste, Forsamlingshuset Nødebo Kro, Klaverfabrikken, FrederiksborgCentret og Hillerød Musik og Teater.

- Der er intet tema, vi lader mangfoldigheden blomstre. Der er fra børneteater til seriøs voksenteater. Der er fest og farver, siger Claus Levinsen, da han sammen med sine medarrangører præsenterer programmet på et pressemøde i Støberihallen, hvor flere af arrangementerne foregår i år.

Festivalen får da også ros fra citykoordinator Mette Kragh Faurholdt.

- Det her er et af de fyrtårne, der er med til at markedsføre Hillerød, siger hun og tilføjer:

- I laver mange ting, og det er blevet mere synligt for borgerne med det her.

Man kan læse mere om programmet på Hillerodfestival.dk

Netartiklen her er en forkortet version i en artikel, der bringes i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 8. september.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: sn.dk/kobeavis

Det koster 19 kroner for en dagsadgang.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede