15. maj 2021
Til sommer er der atter New Note Festival i Hilerød. Foto: Hjalte Gregersen
Til sommer er der atter New Note Festival i Hilerød. Foto: Hjalte Gregersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elsket festival er tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elsket festival er tilbage
Hillerød - 20. april 2021 kl. 18:05
Af Janne Mulvad

Hillerøds minifestival New Note Festival vender stærkt tilbage i 2021, og selv om der ikke er annonceret nogle navne endnu, er billetsalget begyndt til festivalen, som gennemføres 6. og 7. august 2021.

arrow Læs også: Efter mange overvejelser: Sommerens festival er aflyst

Sidste år måtte festivalens styregruppe aflyse New Note 2020. Det skulle have været festivalens 15 års jubilæum og det var derfor også med særlig stor ærgelse, at styregruppen ligesom resten af landets festivaler måtte lade corona stoppe festen. Bag den aflyste festival stod en helt ny styregruppe, som var fyldt med ny energi og dugfriske drømme om at gøre Hillerøds lokale festival endnu mere magisk. Men nu er der altså mulighed for, at drømmene kan indfries til august.

I en pressemeddelelse fortæller styregruppen, at festivalen vil øge sit fokus på alternative kunstformer, der skal skabe en ny koncertoplevelse på festivalen.

Festivalens styregruppe er meget bevidste om den situation de arrangerer festival i. Det stadige smittetryk, samt usikkerheden omkring præcist hvilke restriktioner og retningslinjer der bliver gældende henover sommeren, giver udfordringer, og det kan blive nødvendigt enten at op- eller nedskalere festivalen, for at sikre den bedst mulige oplevelse for alle der har lyst til at være med.

I første omgang kan man købe endagsbilletter eller partoutbilletter på www.newnote.dk. Der er særlige priser for unge og studerende til festivalen.

arrow Jens Jepsen stopper: Musik og børn skubber Klaverfabrikken af scenen
05. februar 2020 kl. 11:20 Opdateret: kl. 11:14
arrow Klaverfabrikken fylder 25 år: Fællesskabet er stadig det vigtigste
24. september 2019 kl. 06:24 Opdateret: kl. 22:14
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?