11. maj 2021
Natteravnene og Kirke Cares frivillige vil igen være til stede i nattelivet i Hillerød. Her ses Karen Fhær, koordinator Kirke Care Hillerød bymidte, Vivi Wøldike, formand Natteravnene Hillerød, og Thyge Enevoldsen, koordinator Kirke Care Hillerød Øst. Privatfoto
Natteravnene og Kirke Cares frivillige vil igen være til stede i nattelivet i Hillerød. Her ses Karen Fhær, koordinator Kirke Care Hillerød bymidte, Vivi Wøldike, formand Natteravnene Hillerød, og Thyge Enevoldsen, koordinator Kirke Care Hillerød Øst. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Natteravnene og Kirke Care er i byen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Natteravnene og Kirke Care er i byen igen

De frivillige vil igen være til stede for at skabe ro og dele slikkepinde ud i nattelivet

Hillerød - 03. maj 2021 kl. 15:31

Nu er det ved at være tid til, at Natteravnene og Kirke Care igen er tilstede i Hillerød midtby.

arrow Læs også: Naboer i larminferno: Megafester trækker unge til Hillerød

Det er ellers ikke blevet til mange aftenture på Torvet, Posen og omkring Slotssøen for frivillige fra de to foreninger det seneste års tid. De har holdt Corona-pause ligesom alt andet i Hillerøds centrum.

Tusindvis af slikekpinde

Før corona samarbejdede Kirke Care og Natteravnene om at være til stede i Hillerøds natteliv med tryghedsskabende nærvær hver eneste weekend året rundt. Særligt fokus havde de på fredag aften og nat.

Tusindvis af bolscher og slikkepinde er delt ud til byens unge, og næsten ligeså mange festlige og indimellem også triste livshistorier er der lagt ører til hen på aftenen og natten.

Passer på hinanden

Indimellem er stærkt berusede hjulpet sikkert på vej hjem. Men endnu oftere har Natteravne og Kirke Care glædet sig over, hvor ansvarlige byens unge er både i forhold til sig selv og hinanden.

"De unge er rigtig gode til at passe på hinanden," udtaler Natteravnenes formand Vivi Wøldike i en pressemeddelelse, og Kirke Care Hillerøds formand Lotte Jørgensen er enig:

"Samtidig kan vi mærke, at de glæder sig over, at Natteravnene og Kirke Care er med dem i byen".

På grund af de særlige Corona-lukningstider har Natteravnene og Kirke Care indtil videre valgt at fordele sig på henholdsvis fredag og lørdag kl. cirka 20-23.

Grupperne er klar over, at behovet for Natteravne og Kirke Care i Hillerød nok ikke er så stort i den kommende tid, hvor byen lukker tidligt ned. Men de glæder sig til at komme i gang og møde folk i byen, fortæller de.

Nye frivillige

Interesserede og nye frivillige kan kontakte Natteravnsformand Vivi Wøldike på vith@hillerod.dk eller Kirke Care koordinator Karen Fhær på karenfhaer@gmail.com og aftale en prøvetur i byen.

Mdt

arrow Natteravne gik hjem: natteliv uden unge
05. januar 2020 kl. 11:00 Opdateret: kl. 11:13
arrow Gule ravne er populære i nattelivet
18. juni 2019 kl. 16:14 Opdateret: kl. 16:14
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?