16. oktober 2021
Alzheimerforeningen samler ind. Privatfoto
Alzheimerforeningen samler ind. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød Alzheimerforeningens frivillige på gaden og i Slotsbio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød Alzheimerforeningens frivillige på gaden og i Slotsbio
Hillerød - 18. september 2021 kl. 13:14

Alzheimerforeningens frivillige i Hillerød går på gaden for at samle ind til mennesker med demens lørdag d. 25. september kl. 11-14.

I Hillerød mødes indsamlere på Hillerød Bibliotek kl. 10.30 , og selv om man ikke tilmeldt som indsamler, er man velkommen til at deltage.

Alzheimerforeningens lokale afdeling er at finde i gaderne, og på Posen kan man møde medlemmer af bestyrelsen og frivillige og støtte indsamlingen. Her serveres kaffe og kage, indtil der er "udsolgt".

Film i Slotsbio

På den internationale alzheimerdag tirsdag den 21. september kl. 14 spiller Slotsbio filmen "Det er ikke slut endnu" i en uforkortet udgave. På det lille, unikke plejehjem Dagmarsminde følger vi sygeplejerske og ildsjæl May Bjerre Eiby, der ikke går op i specifikke demensdiagnoser eller medicin, da ingen af delene forbedrer de 11 beboeres livskvalitet. Billetprisen er 75 kr. og inkluderer en kop kaffe/the.

Den lokale afdeling af Alzheimerforeningen kan træffes i Slotsbio fra kl. 13 for at informere interesserede om demens og foreningens aktiviteter.

Læs mere på www.huskedagen.dk, hvor du også kan melde dig som indsamler.

Rejser du til udlandet i år?