16. november 2019
Foto: Mangor & Nagel
Foto: Mangor & Nagel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Milliardprojekt: Pihl & Søn skal bygge højhuse i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Milliardprojekt: Pihl & Søn skal bygge højhuse i Hillerød
Hillerød - 18. september 2018 kl. 15:43
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver det genopstandne Pihl & Søn A/S, der skal opføre Mikael Goldschmidts højhuse på Frederiksbro i totalentreprise, i et konsortium med LM Byg A/S og MJ Ericsson A/S. Det skriver Mikael Goldschmidt Holding i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Frederiksbro klar til første rejsegilde

Byggegiganten, som gik konkurs i 2013, genopstod i 2017, da Carsten Mindegaard, som ejer LM Byg A/S, investerede i at få genskabt virksomheden, som indtil konkursen havde eksisteret i 130 år.

- Vi glæder os til at levere et kvalitetsbyggeri uden fejl og mangler og til tiden, og vi er meget bevidste om, at vi arbejder for en krævende bygherre, der sætter kvalitet i højsædet. Det er en stor og vigtig opgave for os og et byggeri med mange spændende momenter, som vi ser meget frem til at løse, siger Halldor Ragnarsson fra Pihl & Søn A/S.

Udover de to højhuse på 15 etager med 172 lejligheder, skal Pihl & Søn også opføre to karréejendomme og et erhvervshus med parkeringhus, supermarked, fitnesscenter med mere.

Byggeriet forventes at sættes igang på Møllebrogrunden senere i år. Allerede i oktober begynder opførelsen af projektets etape 1, de 89 rækkehuse. Rækkehusene opføres i totalentreprise af Byggeselskabet Paulsen, som i Hillerød for tiden er i gang med udvidelsen af Slotsarkaderne med en stor H&M butik.

Hele projektet på den såkaldte Møllebrogrund i udkanten af Hillerød, kommer til at rumme 1300 boliger og Mikael Goldschmidt Holding regner med at investere omkring 4 milliarder kroner i byggeriet.

arrow Vejnavne skal have historisk islæt
14. maj 2019 kl. 07:22 Opdateret: kl. 16:51
arrow Mikael Goldschmidt: Mit held, at storcenter blev bremset
29. marts 2019 kl. 09:02 Opdateret: kl. 18:01
arrow Milliardær tager første spadestik til kæmpeprojekt
22. marts 2019 kl. 05:18 Opdateret: kl. 16:29
grafik køb billede