26. juni 2019
En af arrangørerne, Mogens Rasmussen fra Hillerød, tager selv turen til sommer for femte gang. »Det er fantastisk at være med og at støtte gode formål«, siger han.
gallery icon

Se billedserie

En af arrangørerne, Mogens Rasmussen fra Hillerød, tager selv turen til sommer for femte gang. »Det er fantastisk at være med og at støtte gode formål«, siger han.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange debutanter skal cykle til Paris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange debutanter skal cykle til Paris
Hillerød - 23. januar 2019 kl. 02:53
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 12. juli går turen igen på cykel til Paris for cykelholdet Team Rotary Nordsjælland. Det er sjette gang, turen gennemføres, 30 er tilmeldt og træningen er i fuld gang. Indtil nu har den foregået på spinningcykler to gange om ugen, men fra april træner holdet på landevejene - både for at komme i form og for at træne at køre sammen.

Foreløbig er 30 tilmeldt turen. Halvdelen af holdet er debutanter og resten har cyklet til Paris med Team Rotary Nordsjælland mindst én gang tidligere. Foreløbigt ældste deltager er 79, yngste er midt i trediverne, og der er både mænd og kvinder på holdet. Det er ikke et krav for deltagelse, at man er medlem af Rotary. Rytterne skal selv sørge for at finde sponsorer, og overskuddet fra turen går til at støtte sociale formål i Hillerød og Halsnæs.

- Første gang, man er med, har man hovedet fuld af tanker og måske enkelte bekymringer, fortæller Mogens Rasmussen fra Hillerød i en pressemeddelelse.

Han er en af arrangørerne bag cykelturen til Paris.

- De fleste melder sig til som en personlig udfordring. Mange deltager igen året efter, fordi de har haft en god oplevelse. Selve turen er en stor oplevelse, og det er også fantastisk at være med til at støtte gode formål, siger han.

Peter Jørgensen, der i flere år har været leder af styregruppen bag Team Rotary-holdet, glæder sig over, at det er lykkedes at tiltrække så mange nye:

- Der er god opbakning, og der er kommet flere med til at aflaste mig. Sidste år havde vi lidt for mange alfahanner, der dominerede. Vi kørte stærkt, og det gjorde, at de nye blev hårdt ramt. Vi håber, at det i år bliver mere behersket, siger Peter Jørgensen.

En oplevelse for livet
Det tager otte dage at cykle til Paris med Team Rotary Nordsjælland. Starten går fra Hillerød fredag morgen den 12. juli, og holdet ankommer på Concordepladsen i Paris om eftermiddagen fredag den 19. juli.

- Det handler ikke om at komme hurtigt til Paris, men om at få en oplevelse for livet og komme derned samlet. Hvis man har en dårlig dag, kan man regne med hjælp fra de andre, fortæller Mogens Rasmussen.

Pernille Aagaard fra Hillerød er debutant på holdet, og hun glæder sig:

-Jeg ser især frem til udfordringen, men glæder mig også til at være med til at rejse penge til gode formål ved at deltager.

Der er plads til et par stykker mere på holdet, hvis man skylder sig. Der er en hård deadline i slutningen af januar, fordi der skal bestilles tøj og hjelme til alle, så det når at blive leveret i de rigtige størrelser inden turen. Tilmelding sker på www.teamrotarynordsjaelland.dk.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede