2. august 2021
En 27-årig mand blev mandag slået ned og truet med kniv, da han skulle hente en pizza på et pizzeria i Birkerød. Arkivfoto
En 27-årig mand blev mandag slået ned og truet med kniv, da han skulle hente en pizza på et pizzeria i Birkerød. Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand fra Hillerød slået ned og truet med kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand fra Hillerød slået ned og truet med kniv
Hillerød - 01. juni 2021 kl. 14:37
Af Martin Warming

En 27-årig mand fra Hillerød blev mandag slået ned og truet med en kniv ved et pizzeria i Birkerød.

arrow Læs også: Mand varetægtsfængslet efter blodigt overfald: 42-årig mand tæsket med koben

Det skriver Nordsjællands Politi i sin døgnrapport.

Overfaldet fandt sted ved 12-tiden, da den 27-årige mand skulle hente en pizza på et pizzeria, der ligger på hjørnet og Hovedgaden nær Stationsvej. Den 27-årige har forklaret til politiet, at to mænd kiggede meget intenst på ham, da han ankom til pizzeriaet, og at han derfor havde spurgt dem, hvorfor de kiggede så interesseret på ham.

Da han efterfølgende forlod pizzeriaet, piftede de to mænd efter ham, hvorefter de fulgte efter ham rundt om hjørnet. Herefter slog den ene af de to den 27-årige i ansigtet med en knytnæve og trak derefter en kniv fra sin bæltetaske, som han viftede truende med, inden de to overfaldsmænd gik deres vej.

Ham der slog og truede den 27-årige mand fra Hillerød beskrives som ikke etnisk dansk af udseende, 17 til 21 år, 170 til 175 centimeter høj, spinkel af bygning, sort i huden og han har sort kort hår. Han havde sort tøj på og en sort bæltetaske på. Han talte dansk med accent.

Den anden mand beskrives også som ikke etnisk dansk af udseende og 17 til 21 år. Han er 175 til 180 centimeter høj, spinkel af bygning, sort i huden og har sort kort krøllet hår. Han var iført sort tøj og talte også dansk med accent.

arrow To mænd anholdt efter overfald
31. maj 2021 kl. 11:19 Opdateret: kl. 11:19
arrow Så du noget? Mand på løbehjul tog kvælertag på 19-årig
12. maj 2021 kl. 11:37 Opdateret: kl. 11:47
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?