21. januar 2021
En bil med skudhuller i kørte om aftenen lørdag den 2. januar op foran Nordsjællands Hospital - med i bilen var to sårede mænd. Den ene overlevede ikke. Nu er en 41-årig mand anholdt for drabet.
En bil med skudhuller i kørte om aftenen lørdag den 2. januar op foran Nordsjællands Hospital - med i bilen var to sårede mænd. Den ene overlevede ikke. Nu er en 41-årig mand anholdt for drabet.
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand anholdt for drab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand anholdt for drab
Opdateret 14. januar 2021 kl. 20:44
Hillerød - 14. januar 2021 kl. 15:17
Af Janne Mulvad/Ritzau

Nordsjællands Politi har anholdt en 41-årig mand med tilknytning til rockermiljøet for drabet i Hillerød 2. januar, hvor en 38-årig mand mistede livet efter at være blevet skudt.

Nordsjællands politi arbejder på at få manden fremstillet i grundlovsforhør fredag. Han er sigtet for drabet på den 38-årige, men også for drabsforsøg på en 21-årig mand, som blev skudt samtidig med den 38-årige. Politiet mener skudeepisoden fandt sted i et øde område nær Hillerøds industrikvarter, på Rønbjerg Allé.

arrow Læs også: Bilist oplyste forkert navn

Manden er anholdt i Nordsjællands Politis politikreds, men efterforskningsleder og politikommissær Henrik Gunst ønsker ikke at oplyse yderligere i sagen.

Efter skyderiet ankom fire mænd i en skudhullet bil ved 19-tiden til Nordsjællands Hospital i Hillerød. To af dem var blevet ramt af skud. Den ene - en 38-årig mand - afgik ved døden.

Politiet mener, at skyderiet er sket i bandemiljøet. De tre overlevende fra bilen har ikke været særligt meddelsomme.

- Rocker- og bandemiljøet har aldrig haft ry for at være særligt meddelsomt. De ønsker i udgangspunktet ikke rigtigt at tale med os, har politikommissær Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi tidligere udtalt.

Den anden mand i bilen, der blev ramt af skud, er en 21-årig mand. Han var på operationsbordet på Nordsjællands Hospital efter skyderiet, og hans tilstand blev ikke meldt kritisk.

Mange pårørende og andre dukkede op på hospitalet 2. januar efter skyderiet, og mindst ti blev anholdt. De blev dog alle løsladt igen, og indtil anholdelsen af den 41-årige havde politiet ingen anholdte i sagen.

Henrik Gunst har tidligere afvist at fortælle, hvilke bandegrupperinger der ifølge politiet har været involveret i skyderiet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger fra kilder i miljøet var den 38-årige dræbte dog tidligere relateret til rockerklubben Bandidos og har senere været sat i forbindelse med den kriminelle gadebande NNV.

Derudover stormede politiet efter skyderiet Bandidos' klubhus på Industrivænget i Hillerød.

arrow Mand uden kørekort var påvirket af narko
15. januar 2021 kl. 11:43 Opdateret: kl. 11:43
arrow Bilister kørte i grøften i glat føre
14. januar 2021 kl. 11:05 Opdateret: kl. 11:05
arrow Unge skabte uro
13. januar 2021 kl. 11:18 Opdateret: kl. 11:18
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?