21. september 2020
Her er Villum på besøg i Sponz MTB Center - når cykelforretningen holder sit juleløb for børn den 14. december, går 25 procent af pengene til ham og hans familie, der trænger til en pause fra en hverdag med hårde kræftbehandlinger. Foto: Sponz MTB Center
Her er Villum på besøg i Sponz MTB Center - når cykelforretningen holder sit juleløb for børn den 14. december, går 25 procent af pengene til ham og hans familie, der trænger til en pause fra en hverdag med hårde kræftbehandlinger. Foto: Sponz MTB Center
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: MTB-løb for børn skal hjælpe kræftsyge Villum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MTB-løb for børn skal hjælpe kræftsyge Villum
Hillerød - 08. december 2019 kl. 15:17
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På lørdag den 14. december gennemfører Sponz Mountainbike Center sit velgørende juleløb for børn for sjette gang, og i år skal en stor del af de indsamlede penge sendes et helt specielt sted hen.

arrow Læs også: Tv-show gav pote for mountainbikebutik

- De sidste mange år har Daniel Fra Garmin være en tro sponsor for løbet gennem hans arbejde. Derfor ramte det os lige i hjertet at se, hvordan han og hans familie i dag kæmper en kamp som familie med et kræftramt barn, skriver Søren Heissel fra Sponz Mountainbike Center.

Han har valgt at 25 procent af indsamlingen skal gå til familien, som bor i Espergærde, og hvis dreng Villum lige nu går igennem en nedslidende behandling for kræft.

- Det er ikke kun hårdt for kære Villum, men også utrolig hårdt for hele familien, som også består af Villums storesøster, siger Søren Heissel.

Familien skal have en oplevelse, hvor der ikke skal tænkes på praktik og sygdom, men hvor familien kun skal nyde hinanden i skønne omgivelser for de indsamlede penge. De resterende 75 procnet går til det Nationale Center Børn, Unge og Sorg.

- Jeg har altid ønsket at gøre en forskel og ved godt, at man ikke kan hjælpe alle, da der desværre findes alt for mange, der er ramt at denne forfærdelige sygdom, skriver Søren Heissel.

Juleløbet finder sted ved Sponz MTB Center på Frydenborgvej 27 L, fra klokken 11. Det handler ikke så meget om at vinde - og der er plads til alle børn på alle slags cykler, og i alle aldre fra nul til 13 år. Der bliver ikke taget tid, og alle pengene fra deltagergebyret går til indsamlingen.

Løbet gennemføres ikke kun i Hillerød, men også ved Feriecenter Slette Strand

Læs mere om løbet på www.sponzmtbcenter.dk.

arrow Se billeder og video: Børn cyklede for at hjælpe andre børn
16. december 2019 kl. 09:16 Opdateret: kl. 20:12
arrow Cykelturen starter i Sørens cykelcafé
20. marts 2015 kl. 05:23 Opdateret: kl. 07:39
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?