19. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lene Kattrup stiller op til Folketinget for Nye Borgerlige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lene Kattrup stiller op til Folketinget for Nye Borgerlige
Hillerød - 02. juli 2018 kl. 21:39
Af Camilla Bjørkman Aagaard

Tidligere byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Hillerød, Lene Kattrup, stiller op til Folketinget for Nye Borgerlige.

Lene Kattrup bliver partiets folketingskandidat i Hillerød-kredsen, der dækker Hillerød og Gribskov kommuner.

På et opstillingsmøde den 9. august præsenteres Lene Kattrup, som partiforeningens kommende folketingskandidat, oplyser vælgerforeningsformand for Nye Borgerlige Morten Bille og ser

frem til det kommende samarbejde.

- Mette Thiesen, som repræsenterer Nye Borgerlige i Hillerød Byråd, er tidligere valgt som spidskandidat i Nordsjællands storkreds. Hun får nu lokal støtte i Hillerød fra en garvet og dygtig politiker med de rigtige holdninger, værdier og med politisk erfaring. Nye Borgerlige er et nyt parti, men med masser af politisk erfaring, og jeg satser meget på, at både Mette og Lene bliver kommende medlemmer af folketinget. Det fortjener Hillerød, udtaler Morten Bille i en pressemeddelelse.

Lene Kattrup bor i Hillerød. Hun er uddannet dyrlæge og arbejder i dag som veterinær konsulent i forsikringsbranchen. Hun har tidligere haft forskellige jobs som specialist og mellemleder/leder i den offentlige sektor og i det private erhvervsliv. I 2013 stillede hun op for Dansk Folkeparti til byrådet, men hun blev ikke valgt ind.

Lene Kattrup oplyser i pressemeddelelsen, at hun politisk stort set står samme sted, som hun hele tiden har gjort. Hendes mærkesager er demokratiet, demokrati i forhold til religion, islam/islamismen, totalitære ideologier, nationalstater - EU/EMD, konventionerne, frihedsrettighederne, kriminalitet, sundhed/sundhedsvæsenet, naturen, dyr, dyreværn og dyrevelfærd samt etik og moral.

Hendes motivation for at stille op er først og fremmest pligt. Hun mener, at situationen med stigende islamisering af Europa og Danmark, demokratiets og politikernes svaghed er alvorlig. Hun vil først og fremmest stille op for at støtte partiet.

- Men skulle jeg selv blive valgt, er jeg naturligvis parat til at gøre en stor og seriøs indsat. Det primære er derfor at støtte - ikke selv at blive valgt, siger hun i pressemeddelelsen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?