25. marts 2019
Alle lejlighederne i 21 th. blev efterfølgende vurderede ubeboelige, og lejerne er blevet genhuset. Foto: Bjørn Nielsen / Frederiksborg Brand og Redning
Alle lejlighederne i 21 th. blev efterfølgende vurderede ubeboelige, og lejerne er blevet genhuset. Foto: Bjørn Nielsen / Frederiksborg Brand og Redning
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejlighedsbrand opstod ved friture-stegning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejlighedsbrand opstod ved friture-stegning
Hillerød - 13. august 2018 kl. 10:39
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Branden, der søndag aften førte til, at man måtte evakuere tre opgange i Østervang i Hillerød, opstod under friture-stegning. Det oplyser Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: 75 evakueret ved brand

I en lejlighed på 1. sal var man i køkkenet i gang med at lave pomfritter ved at friture-stege dem, men det gik ikke, som det skulle. Branden, der blev anmeldt klokken 18.56, udviklede sig med stor hast, lejligheden blev overtændt og ilden løb langs med husfacaden til taget.

Politiet evakuerede tre opgange, nummer 21, hvor branden var opstået, og nummer 19 og 23. I alt 75 beboere. Alle lejlighederne i 21 th. blev efterfølgende vurderede ubeboelige, og lejerne er blevet genhuset. Beboerne kunne vende tilbag til de resterende lejligheder.

Godt en time efter alarmen gik, var branden slukket, men der var fortsat kraftig røgudvikling. Ingen personer kom til skade ved branden.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede